Όσα είπε η Δανάη Παππά για την καταγωγή της και την η πιο δύσκολη σκηνή στο Σασμό

Όσα είπε η Δανάη Παππά για την καταγωγή της και την η πιο δύσκολη σκηνή στο Σασμό

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Δανάη Παππά.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την καταγωγή της, αλλά και την πιο δύσκολη σκηνή της στη δραματική σειρά Σασμός.

«Ο παππούς μου είναι από την Εύβοια και η γιαγιά μου είναι από την Κέρκυρα. Εκεί οφείλω και πολλά… Η γιαγιά μου είναι κάπως έτσι, η τρελο-κερκυραία. Από την άλλη, είναι και τα τρελά νερά εκεί στην Εύβοια. Οπότε καταλαβαίνετε τι συνδυασμός έγινε», είπε η Δανάη Παππά για την καταγωγή της.

Ενώ σχετικά με τον «Σασμό», η ηθοποιός ανέφερε πως η πιο δύσκολη σκηνή ήταν αυτή του γάμου της, όπου ενημερώνεται για τον θάνατο του Πετρή.

«Όταν διάβασα το σενάριο το οποίο έλεγε ότι η Θεοδώρα μένει και βγάζει μια κραυγή και κλαίει… Είπα “Χριστέ μου, πώς θα γίνει αυτό το πράγμα;” Είναι ένας γάμος, θα έχει πάρα πολύ κόσμο από κάτω, τι θα κάνω; Το σκεφτόμουν από τότε που πήρα το σενάριο. Προσπαθούσα να πάρω έμπνευση από κάπου.

Εκείνη την μέρα που έπρεπε να γίνει αυτή η σκηνή, είπα όχι, θα κάνεις όντως σαν να το έμαθες εκείνη την στιγμή. Δεν έχεις το σενάριο, δεν ξέρεις τίποτα, ό,τι μου βγει. Αυτό έγινε. Ο σύντροφός μου με βοηθάει να κάνω πρόβα τον ρόλο μου, μού λέει τις ατάκες. Η σκηνή με τον γάμο ήταν η πιο δύσκολη και μετά οι σκηνές που πηγαίνω στον τάφο του Πέτρου και του ζητάω συγγνώμη. Πόσο δύσκολο να ζητάς συγγνώμη από κάποιον που δε μπορεί να σε συγχωρέσει», δήλωσε η Δανάη Παππά.