Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Μαρία Σάκκαρη και η Αννα Κορακάκη ποζάρουν μαζί πριν αναχωρήσουν για Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Μαρία Σάκκαρη και η Αννα Κορακάκη ποζάρουν μαζί πριν αναχωρήσουν για Τόκιο

Όπως έγινε γνωστό, αναχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουλίου με προορισμό το Τόκιο και στόχο τη διάκριση, η Αννα Κορακάκη και η Μαρία Σάκκαρη.

Συγκεκριμένα η Ελληνίδα τενίστρια και η Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή ξεκίνησαν το ταξίδι της για την Iαπωνική πρωτεύουσα για τους 32ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μάλιστα, μαζί με την Μαρία είναι ο προπονητή της Tom Hill και ο γυμναστής της Γιώργος Παναγιωτόπουλος, οι δύο άνθρωποι που βρίσκονται πάντα δίπλα της και έχουν βοηθήσει στην εξέλιξή της.

Ενώ μαζί με την Αννα Κορακάκη βρίσκετε ο προπονητής και πατέρα της, Τάσος Κορακάκης.

Η Μαρία Σάκκαρη και η Αννα Κορακάκη πριν φύγουν για Τόκιο, ποζάραν μαζί στο φωτογραφικό φακό και η Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους followers της στο instagram.

Η 25χρονη τενίστρια θα αγωνιστεί στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη θα λάβει μέρος στο μονό των γυναικών, αλλά και στο μικτό διπλό, έχοντας ως παρτενέρ της τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες του τένις θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου και οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν την 1 Αυγούστου.

Ενώ βάσει του Ολυμπιακού προγράμματος, η Άννα Κορακάκη θα ξεκινήσει την Κυριακή 25 Ιουλίου (03:00 τα ξημερώματα) με τα προκριματικά στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, ενώ οι αγώνες για τα 25μ. πιστόλι θα διεξαχθούν την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιουλίου.

Το 2016 η Άννα Κορακάκη στο Ρίο είχε κατακτήσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στη σκοποβολή.