Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να έχουμε καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου, κεντρικό θέμα της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας»  είναι η μακροζωία και τα μυστικά της. Οι ειδικοί εξηγούν ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το αν ένας άνθρωπος θα ζήσει υγιής για πολλά χρόνια και πώς μπορούμε να τους τροποποιήσουμε με στόχο τη μακροζωία, ανεξάρτητα από τα γονίδια που έχουμε κληρονομήσει.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο τη δημοσιογράφο- παρουσιάστρια του MEGA Νίκη Λυμπεράκη και μαζί με τον γενικό διευθυντή του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, Στάθη Γκόνο, συζητούν για το πώς θα κερδίσουμε πολλά και καλά χρόνια ζωής.

Ακόμη, η εκπομπή μας συμβουλεύει πώς να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας τους καλοκαιρινούς μήνες, προτείνει ασκήσεις ορθοσωμίας ώστε να έχουμε καλύτερη στάση σώματος και λιγότερους πόνους, και δίνει ιδέες για δροσιστικές και υγιεινές γρανίτες και σορμπέ.

Οι διατροφικές διαταραχές μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εκπομπής την Κυριακή 5 Ιουνίου. Οι διατροφολόγοι περιγράφουν τις προβληματικές συμπεριφορές στην πρόσληψη της τροφής και τις διαφορές στα στάδια της πείνας, της λιγούρας και της βουλιμίας.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η yoga instructor και energy coach Σόφη Πασχάλη, η οποία μιλάει ανεπιφύλακτα για τις περιόδους βουλιμίας και ανορεξίας που πέρασε, τις ακραίες διατροφικές συμπεριφορές που εκδήλωνε, αλλά και για τις επικίνδυνες δίαιτες που έκανε.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής παρουσιάζονται τρία ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα: για το παιδί και το κολύμπι, για την αντιμετώπιση της τροφικής δηλητηρίασης και τον ρόλο των αντηλιακών προϊόντων στη ρύπανση της θάλασσας.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas