Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς δείχνει πώς να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 28 Μαΐου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» εστιάζει στο κρίσιμο θέμα της ανθεκτικότητας που αναπτύσσουν τα μικρόβια απέναντι στα αντιβιοτικά, κάτι που πρόκειται να μας απασχολήσει ακόμα πιο έντονα τα επόμενα χρόνια.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος αναφέρεται στην προσωπική εμπειρία του από τη διασωλήνωση σε ΜΕΘ εξαιτίας λοίμωξης από σταφυλόκοκκο και εξομολογείται τον φόβο που ένιωσε στο νοσοκομείο.

Τρία πολύ ενδιαφέροντα θέματα παρουσιάζει η εκπομπή στις υπόλοιπες ενότητές της. Στις «Σχέσεις» ενημερωνόμαστε για την ανδρική σεξουαλική δυσλειτουργία και πώς αυτή επηρεάζει τη σχέση, «Στην κουζίνα» μαθαίνουμε ποιο είναι το ιδανικό βραδινό γεύμα για έναν καλύτερο ύπνο και στην ενότητα «Η ζωή αλλιώς» παρακολουθούμε ένα βίντεο για την ηχοθεραπεία.

Την Κυριακή 29 Μαΐου, κεντρικό θέμα της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» είναι το δυσβάστακτο –για πολλούς από εμάς– συναίσθημα της μοναξιάς και οι μοναχικές συμπεριφορές. Οι επιστήμονες διαχωρίζουν το «είμαι μόνος» από το «αισθάνομαι μόνος» και μας συμβουλεύουν πώς να πάψουμε να αισθανόμαστε μόνοι μας.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης φιλοξενεί στο στούντιο την Ελένη Φιλίνη. Η γνωστή ηθοποιός μιλάει για τη μοναξιά, την οποία χαρακτηρίζει «φίλη» της.

Ακόμα, η εκπομπή παρουσιάζει τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων όσον αφορά στα οστά, προτείνει τρόπους για την αντιμετώπιση της κακοσμίας του σώματος και δίνει ευφάνταστες ιδέες για την διακόσμηση της βεράντας.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA 

#OlaGiaTiZoiMas