Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς δείχνει πώς να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 9 Απριλίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» εμβαθύνει στις χειριστικές συμπεριφορές, που μπορεί να εκδηλωθούν σε κάθε σχέση, από τη γονεϊκή μέχρι και την ερωτική ή τη φιλική. Πώς θα αναγνωρίσουμε τον χειριστικό άνθρωπο και πώς πρέπει να συμπεριφερθούμε;

Καλεσμένη της εκπομπής και του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η fashion influencer Έλενα Γαλύφα, η οποία μιλάει για τους χειριστικούς ανθρώπους που έχει συναντήσει στη ζωή της και εξηγεί γιατί πιθανώς να έχει γίνει η ίδια χειριστική στις σχέσεις της χωρίς να το καταλαβαίνει.

Ακόμη, στην εκπομπή μαθαίνουμε πώς να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά έναν «κακό» γείτονα και ενημερωνόμαστε για τη διατροφική αξία του ρυζιού και τις θεραπευτικές ιδιότητες του χορού.

Την Κυριακή 10 Απριλίου, κεντρικό θέμα είναι το αλάτι στη διατροφή μας. Η εκπομπή παρουσιάζει τα οφέλη του για τον οργανισμό, τα προβλήματα που προκαλεί η υπερβολική χρήση του, τις τροφές –ακόμη και τις γλυκές– μέσα στις οποίες «κρύβεται», καθώς και τις επίσημες συστάσεις για τη σωστή κατανάλωσή του.

Στο στούντιο της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» βρίσκεται η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαριλένα Γεραντώνη, η οποία δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αλάτι.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, παρουσιάζονται οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών στα ψυχικά νοσήματα, πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας και ιδέες για δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas