Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει πώς να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 2 Απριλίου, η εκπομπή εστιάζει στις κρίσεις πανικού και τις κρίσεις άγχους, που ταλαιπωρούν τουλάχιστον 400.000 Έλληνες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι επιστήμονες αναλύουν πώς λειτουργεί αυτό το «συναισθηματικό τσουνάμι» καθώς και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να το διαχειριστεί.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Λίλα Μπακλέση, η οποία μιλάει για τις κρίσεις πανικού και άγχους που βιώνει από νεαρή ηλικία αλλά και πώς τις αντιμετωπίζει.

Στην εκπομπή επίσης παρουσιάζονται όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη βλεφαροπλαστική, τα ειδικά προγράμματα βαθιάς χαλάρωσης που βοηθούν στη γέννα, καθώς και η διατροφική αξία της γλυκιάς και αλμυρής τάρτας.

Την Κυριακή 3 Απριλίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» είναι αφιερωμένη στην χοληστερίνη, που πολλοί την «υποτιμάμε» αδιαφορώντας για τις τσιμπημένες τιμές της. Οι ειδικοί εξηγούν γιατί πρέπει να τις ελέγχουμε και πώς θα το καταφέρουμε αυτό.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο DJ Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος μιλάει για την αυξημένη χοληστερίνη που έχει εδώ και δύο χρόνια, και για όλα όσα έχει αλλάξει στη ζωή του προκειμένου να την «κατεβάσει».

Στις υπόλοιπες ενότητες, η εκπομπή παρουσιάζει τις πιο συνηθισμένες φοβίες στα παιδιά, δίνει πρακτικές συμβουλές για τη σωστή κατανάλωση της πολύτιμης βιταμίνης D και εξηγεί με ποιο τρόπο συνέβαλε ο κορονοϊός στη ρύπανση του περιβάλλοντος.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas