Οι Wizards of Waverly Place αναπαριστούν το “Crazy Funky Hat” 8 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Οι Wizards of Waverly Place αναπαριστούν το "Crazy Funky Hat" 8 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Η σειρά του Disney Channel, Wizards of Waverly Place ήταν ένα σημείο εκκίνησης για τη Selena Gomez, αλλά παρόλο που η οικογένεια Russo είπε αντίο το 2012, το καστ παραμένει πολύ κοντά και η τελευταία μίνι-επανένωση πραγματοποιήθηκε στο TikTok.

Ο David Henrie, ο οποίος έπαιξε τον Justin Russo, ενώθηκε με τον Gregg Sulkin, γνωστό και ως Mason Gray, και την Jennifer Stone, που έπαιξε τη Harper Finkle, για ένα αξιολάτρευτο σύντομο βίντεο TikTok που πάει πίσω στις μέρες του Waverly Place. Η ομάδα αναδημιούργησε μια σκηνή από την παράσταση σε τέλειους τόνους, κάνοντας μας να σκεφτούμε ότι πιθανώς δεν έχουν ξεχάσει ποτέ τις γραμμές τους, ακόμη και σχεδόν δέκα χρόνια αργότερα.

Όπως αναφέραμε τον Απρίλιο, η Jennifer Stone εργάζεται ως νοσοκόμα στο Ιατρικό Κέντρο Providence Saint Joseph στο Burbank της Καλιφόρνια. Νωρίτερα φέτος τελείωσε τη νοσηλευτική και έγινε μέλος του εργατικού δυναμικού για να σώσει ζωές. «Είναι πολύ διαφορετικό και είναι περίεργη στιγμή να αρχίσω να δουλεύω, αλλά είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να μπορώ πραγματικά να βοηθήσω», είπε στην Teen Vogue.

Το πλήρωμα Waverly επανενώθηκε επίσης για ένα μακρύτερο βίντεο στο κανάλι του Gregg στο YouTube, όπου έκαναν ένα ταξίδι κάτω από τη λωρίδα μνήμης και ανταγωνίστηκαν για να δουν ποιος θυμάται καλύτερα την εκπομπή με ένα χαριτωμένο κουίζ.

Είναι σαφές ότι παρόλο που έχει περάσει πολύς χρόνος, το πλήρωμα των μάγων λατρεύει πραγματικά τον χρόνο που αφιέρωσε στο σετ μαζί και συνέχισε να χτίζει αυτές τις σχέσεις μέχρι την ενηλικίωση, ακόμη και να πάρει χρόνο για να ξεγελάσει όταν ρίχνει πίσω στο σόου της Disney.

Η ομάδα συζήτησε επίσης μια πιθανή επανένωση, η οποία φημολογείται εδώ και χρόνια. «Έχω μιλήσει με μερικούς ανθρώπους. Μίλησα με μερικούς ανθρώπους που είναι αρμόδιοι για τη λήψη αποφάσεων, με την αδερφή μου Selena Gomez και πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με την απάντησή μου εδώ γιατί θα πω ότι υπάρχει πολλή καλή θέληση. Δεν νομίζω ότι κάποιος αντιτίθεται στην ιδέα, αλλά νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου», είπε ο David σε ένα προηγούμενο βίντεο με τον Gregg. «Θα μπορούσε να είναι αύριο. Θα μπορούσε να είναι ένα έτος από τώρα. Αλλά θα έλεγα ότι υπάρχει λογική ελπίδα ότι θα υπάρξει επανένωση μια μέρα. ” Σκεφτείτε τα δάχτυλά μας – και τα μαγικά ραβδιά μας – διασχίζονται επίσημα.»