Οι “Erreway” επιστρέφουν με νέο δίσκο!

Οι "Erreway" επιστρέφουν με νέο δίσκο!

Ποιος δε θυμάται την αγαπημένη Αργεντίνικη νεανική σειρά «Ανυπότακτες Καρδιές» στην ΕΤ1 ;

Rebelde Way ή «Ανυπότακτες Καρδιές», μια σειρά η οποία αγαπήσαμε ιδιαίτερα στα παιδικά αλλά και εφηβικά μας χρόνια αλλά και που με αυτήν αρκετοί μεγαλώσαμε.

Ήταν η πιο δημοφιλής Αργεντίνικη σειρά στην ελληνική τηλεόραση την εποχή 2005-2007, με βασικούς χαρακτήρες τους Mía Colucci, Pablo Bustamante, Marizza Spirito και Manuel Aguirre, που ζούσαν εσώκλειστοι στο ιδιωτικό σχολείο “Elite Way”.

Δεκαεφτά χρόνια μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης σειράς Ανυπότακτες Καρδιές που πιθανώς για πολλούς από εμάς παραμένει ένα αξέχαστο σόου, η δημιουργός της σειράς Cris Morena έρχεται να ανακοινώσει ένα τέταρτο νέο δίσκο από τη μπάντα των Erreway η οποία δημιουργήθηκε μέσα από τη σειρά.

Πριν τρεις ημέρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Cris Morena ανακοίνωσε πως η μπάντα επιστρέφει το 2021 με το τέταρτο δίσκο “Vuelvο“.

«Για να γιορτάσω, ήθελα να σας πω τα υπέροχα νέα: το 2021 θα κυκλοφορήσουμε το Vuelvo των Erreway. Είστε έτοιμοι για το επόμενο έτος;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της με τα hashtag #AniversarioRebelde #larebeldiacontinua.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 2006, ένα χρόνο πριν τη «διάλυση» του συγκροτήματος από τα τρία μέλη (αντί για τέσσερα, μιας και η Luisana Lopilato είχε αποχωρήσει από αυτό) Camila Bordonaba, Felipe Colombo και Benjamin Rojas αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Η Cris φέρνει πίσω τους θρύλους των Erreway, όπως τους αποκαλούν οι θαυμαστές τους στην Αργεντινή, μετά από 13 χρόνια παύσης του συγκροτήματος με το νέο αυτό άλμπουμ Vuelvo! Ο Felipe μάλιστα δήλωσε γι’ αυτή την απρόσμενη είδηση «Νόμιζα ότι αυτό το υλικό είχε χαθεί, ανυπομονώ να το ακούσετε!».

Σύμφωνα με τελευταίες πηγές, ο δίσκος θα περιέχει δώδεκα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων πέντε ηχογραφημένων τραγουδιών από το άλμπουμ του Memoria και επτά νέα.

Συνολικά η μπάντα έχει τρία στούντιο άλμπουμ στην κατοχή της, το Señales (2002), Tiempo (2003) και Memoria (2004) έχοντας πουλήσει για το κάθε ένα πάνω από 1 εκατομμύριο δίσκους εξασφαλίζοντας εξίσου αρκετές πιστοποιήσεις πλατινένιων και χρυσών δίσκων.

Σήμερα κάποια από τα πιο κορυφαία τραγούδια τους στην πλατφόρμα του Spotify είναι τα Bonita De Mas, Te Sone, Sera De Dios, Resistire και Sweet Baby. Τα θυμάστε;

Εγώ πάλι ως μεγάλη οπαδός της μπάντας που μέχρι και σήμερα ακούω με κάθε ευκαιρία τη μουσική τους δεν έχω παρά να παραδεχτώ πως εξεπλάγην με την ανακοίνωση και συγκινήθηκα. Ανυπομονώ να ακούσω το νέο δίσκο!