Οι δημόσιες ευχές του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Μαρία Σάκκαρη για τα γενέθλια της | Η νέα κοινή τους φωτογραφία

Οι δημόσιες ευχές του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Μαρία Σάκκαρη για τα γενέθλια της | Η νέα κοινή τους φωτογραφία

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ζευγάρι και σίγουρα το φετινό καλοκαίρι μονοπωλούν το ενδιαφέρον των media.

Μάλιστα, το ζευγάρι είναι ερωτευμένοι και απολαμβάνει στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς στο πρώτο τους κοινό καλοκαίρι.

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας όταν πρόσφατα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha.

Αυτή τη φορά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με αφορμή τα γενέθλια της Μαρία Σάκκαρη που είναι στις 25 Ιουλίου, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια.

Συγκεκριμένα ο γιος του Πρωθυπουργού που κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα media και στην προσπάθειά του να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή, ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία με την 26χρονη τενίστρια από τις πρόσφατες διακοπές τους στα Χάνια.

«Κι επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25… Χρόνια πολλά αγάπη», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην λεζάντα της φωτογραφίας όπου ποζάρει αγκαλιά με την Μαρία Σάκκαρη στον Μπάλο.