Οι Απαράδεκτοι: Όσα θα δούμε απόψε

Οι Απαράδεκτοι: Όσα θα δούμε απόψε

«ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 22:00
ΣΤΟ
MEGA

«Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA, σκορπίζουν άφθονο γέλιο με ένα διπλό επεισόδιο. Η αγαπημένη παρέα που δημιούργησε με ανατρεπτικό χιούμορ η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ξαναζεί σπαρταριστές καταστάσεις και ανταλλάζει ατάκες που έχουν γράψει ιστορία.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 27 Μαΐου, στις 22.00:

«Να ζει κανείς ή να μη ζει»

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και ο διευθυντής του Σπύρου έχει χωρίσει και είναι σε άθλια κατάσταση. Ο Σπύρος και ο Βλάσσης τού συμπαραστέκονται και τον καλούν στο σπίτι τους. Εκείνος θέλει να αυτοκτονήσει. Οι Απαράδεκτοι τον παίρνουν εκ περιτροπής υπό την προστασία τους για να κερδίσουν την εύνοια του, αφού έχουν μάθει ότι η εταιρεία τους θα εξαγοραστεί από Αμερικανούς και ονειρεύονται μια καλύτερη θέση. Τα δεδομένα, όμως, αλλάζουν.

Έκτακτη συμμετοχή: Αλέκος Κολλιόπουλος

«Καλή αντάμωση»

Η παρέα των Απαράδεκτων έρχεται αντιμέτωπη με σημαντικά διλήμματα ζωής. Τελικά, θα ζήσουν μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα ή θα πάρει ο καθένας τον δικό του δρόμο; Ένα… απαράδεκτα συγκινητικό τελευταίο επεισόδιο!

Έκτακτη συμμετοχή: Γιολάντα Μπαλαούρα, Κωνσταντίνος Πάλλας

Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και μεταδίδονται με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Οι Απαράδεκτοι» ζωντανεύουν τις πιο όμορφες τηλεοπτικές αναμνήσεις στο MEGA!

#OiAparadektoi