Ο Τροχός της Τύχης ετοιμάζετε για πρεμίερα

Ο Τροχός της Τύχης ετοιμάζετε για πρεμίερα

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 18.40

Κυριακή έως Παρασκευή

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο και πιο αγαπημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον υπέροχα απρόβλεπτο Πέτρο Πολυχρονίδη, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, επιστρέφει πιο συναρπαστικός από ποτέ, με την εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη, να αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

O «Τροχός της Τύχης» φέτος θα είναι πλήρως ανανεωμένος. Εκτός από το νέο λογότυπο, τα νέα γραφικά και το νέο σκηνικό, ο Πέτρος Πολυχρονίδης δηλώνει πανέτοιμος να υποδεχθεί, τη Νατάσα Κουβελά και να δημιουργήσουν ένα δίδυμο που θα υποδέχεται με χαμόγελο και καλοπροαίρετο, τους παίκτες! Φυσικά, τηρώντας πάντοτε τις αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον COVID-19.

Υπάρχουν όμως και σταθερές αξίες: το αστείρευτο χιούμορ του Πέτρου Πολυχρονίδη, οι απίθανες απαντήσεις των παικτών που γίνονται viral, η χαρά του παιχνιδιού, η αγωνία του αποτελέσματος, τα πολλά μετρητά και βέβαια το μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο!

Αυτή τη χρονιά ο «Τροχός της Τύχης» κρύβει πολλές, νέες εκπλήξεις! Μία από αυτές είναι η φέτα «Bonus 2.000», που έχει προστεθεί στον 1ο γύρο. Όποιος παίκτης γυρίσει τον «Τροχό της Τύχης» σε αυτή τη φέτα, πρέπει στη συνέχεια να αποφύγει όλες τις χρεοκοπίες και να λύσει τον γρίφο του τελικού ώστε να καταφέρει να την αποκτήσει! Αν η τύχη και ο Τροχός είναι μαζί του, τότε στο τέλος του παιχνιδιού θα εισπράξει την επιταγή “Bonus 2.000”, δηλαδή επιπλέον 2 χιλιάδες ευρώ, πέραν του ποσού, που θα συγκεντρώσει συνολικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!

Όπως πάντα, στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης, που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη.

Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης και τη νέα σεζόν, θα ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Νατάσα Κουβελά.

Γιατί στον “Τροχό της Τύχης” όποιος γυρίζει κερδίζει, για 8η χρονιά!

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ  – ΠΡΕΜΙΕΡΑ 

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 18:40

Κυριακή έως Παρασκευή

#TroxostisTyxis  #StarChannelTV #neoprogramma #LetsStar

Facebook: https://www.facebook.com/StarChannelGrTV/
Instagram: https://www.instagram.com/starchanneltv/
Twitter: https://twitter.com/StarChannelGr
YouTube: https://www.youtube.com/user/startvgr/

https://www.star.gr/tv/psychagogia/trohos-tis-tuhis/
https://www.star.gr/tv/press-room/

Εκτέλεση Παραγωγής:  Green Pixel
Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Head Of Production: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Πέγκυ Χόλη