Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τους λόγους που παραλίγο να διαλυθούν οι “Onirama”

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τους λόγους που παραλίγο να διαλυθούν οι “Onirama”

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συγκρότημα “Onirama” και στις εντάσεις που παρ’ ολίγο να το οδηγήσουν στη “διάλυσή” του.

«Είμαστε μια μπάντα που δουλεύει πάρα πολύ, πάντα ήμασταν καλά οικονομικά αλλά λόγω της πανδημίας σκεφτήκαμε ότι τίποτα δεν είναι πια δεδομένο. Είναι δύσκολο. Πήγαμε να διαλύσουμε πολλές φορές τους “Onirama” υπήρξαν εντάσεις αλλά δεν αφορούσαν οικονομικά θέματα ήταν θέματα καριέρας και προσωπικά. Είμαι πολύ ευλογημένος η αλήθεια είναι.

Με τον ένα ν ήμασταν μαζί φαντάροι, ο ένας έφερε τον άλλον, ξεκίνησε από χαβαλέ. Πριν την μπάντα είχα αποφασίσει ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι. Με το που ένιωσα τη χημεία με τα παιδιά είπα αυτό είναι. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι αλλά για κάποιον λόγο όταν βρισκόμαστε στη σκηνή στην πρόβα γινόμαστε ένα είμαστε 22 χρόνια μαζί», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ενώ ο Θοδωρής μίλησε και για τη σχέση με τα παιδιά του μετά τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου, λέγοντας: «Περνούσα πολύ χρόνο μαζί με τα παιδιά πριν από τον χωρισμό και είχαμε έναν δυνατό δεσμό και θέλησα να το διατηρήσω και μετά. Ήρθε τότε η καραντίνα και βοήθησε. Εγώ έχω τα παιδιά τη μισή εβδομάδα. Έμαθα να μαγειρεύω παραπάνω πράγματα, να τους διαβάζω περισσότερο, να πηγαίνουμε σε εκδηλώσεις. Το έχτισα σιγά σιγά, τώρα που ξαναμπαίνουμε σε επαγγελματικό ρυθμό το βρίσκουμε».

Αναφερόμενος στο θέμα της συνεπιμέλειας, ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε: «Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίζει η οικογένεια παραμένει οπότε πρέπει οι γονείς να μοιράζονται ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους».