Ο The Kid LAROI κυκλοφορεί το EP «F*ck Love 3: Over You»

Ο The Kid LAROI κυκλοφορεί το EP «F*ck Love 3: Over You»

Ο THE KID LAROI ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ EP “F*CK LOVE: OVER YOU” 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ JUSTIN BIEBER, LIL DURK, POLO G, MUSTARD ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

Αφού καθιερώθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα φετινά breakout αστέρια, ο Αυστραλός με έδρα το LA, The Kid LAROI κυκλοφορεί την τρίτη και τελευταία δόση του “F * CK LOVE: OVER YOU)” μέσω της Panik Records/Sony Music.

Ακούστε εδώ.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της πρώτης δουλειάς του, το “F * CK LOVE“, ακολούθησε το “F*CK LOVE (SAVAGE)” (έκανε το ντεμπούτο στο #3 του Billboard και έφτασε στο Τop 10 του Billboard Hot 100 με το hit “Without You“), ο Kid LAROI ολοκληρώνει το “F * CK LOVE” με ένα ακόμα κεφάλαιο. Tο single που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο The Kid LAROI και ο Justin Bieber, το “Stay” έκανε το ντεμπούτο του στο # 3 στο Hot 100. Το νέο repack περιλαμβάνει 7 νέα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου τις συνεργασίες του με φίλους όπως οι Polo GStunna GambinoLil DurkG Herbo και Mustard. Παρακολουθήστε το videoclip για το “Not Sober” σε σκηνοθεσία του Steve Cannon  με πρωταγωνιστή τον Stunna Gambino και τον Polo.

Δείτε εδώ.

Ο Kid LAROI είχε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, καθώς το “Without You” έγινε διπλά πλατινένιο, βρέθηκε σε πολλά τηλεοπτικά shows όπως μεταξύ άλλων τα SNLThe Tonight Show Starring Jimmy FallonELLEN και άλλα. Ο The Kid LAROI εδραιώθηκε αμέσως ένας απο τα μεγαλύτερα αστέριας της παγκόσμιας βιομηχανίας. Σε αυτή την επανακυκλοφορία ασχολείται με την αγάπη, την απώλεια και όλα αυτά μεταξύ τους τα ενώνει με μοναδικό τρόπο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο ανερχόμενος pop star είναι ένας αληθινός καλλιτέχνης.