Ο Τάσος Νούσιας μιλάει για τον τηλεοπτικό του θάνατο και το αν τελείωσε οριστικά ο ρόλος του στη σειρά

Ο Τάσος Νούσιας μιλάει για τον τηλεοπτικό του θάνατο και το αν τελείωσε οριστικά ο ρόλος του στη σειρά

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα». μίλησε μέσω ζωντανής σύνδεσης ο Τάσος Νούσιας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό του θάνατο στον «Σασμό», ενώ αποκάλυψε πως θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Στεφανή μέσω flashback και στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς.

«Ο Στεφανής είναι λίγο απερίσκεπτος. Με το που έπιασε λεφτά πήγε και πήρε αυτοκίνητο. Τώρα έχουμε ένα κομβικό σημείο, είναι ο θάνατος του “Στεφανή”. Ο “Στεφανής” τελειώνει ως φυσική διαδρομή μέσα στη σειρά, όμως θα πρέπει να διαλευκανθεί ο φόνος. Ο ρόλος θα έχει flashback. Οπότε κάπως παραμένω στη σειρά μέσα στα επεισόδια που θα έρχονται. Πιο πολύ ως παλαιότερες στιγμές, όχι ως πνεύμα, τουλάχιστον προς το παρόν.

Τα επεισόδια γράφονται, οπότε θα δούμε. Σεναριακά ξέρω ποιος με έχει σκοτώσει, τον είδα άλλωστε. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Ο κόσμος συνδέεται με τους ήρωες που κάνεις. Έτσι κι αλλιώς είμαστε βορρά στην κριτική των ανθρώπων, εμείς εκθέτουμε τους ρόλους. Αυτό είναι το ενδιαφέρον στη δουλειά μας» τόνισε ο Τάσος Νούσιας.