Ο Σκαραβαίος: Η Άκρη του νήματος | Όσα θα δούμε απόψε

Ο Σκαραβαίος: Η Άκρη του νήματος | Όσα θα δούμε απόψε

O ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Για να πιάσεις έναν εγκληματία, χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτόν…

Η νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη την Κυριακή στις 21:00 στον Alpha

Επεισόδιο 02: Η Άκρη του νήματος

Στο δεύτερο καθηλωτικό επεισόδιο, με τίτλο «Η άκρη του νήματος», ο Μάρκος , ο Σκαραβαίος, πρέπει να επισκεφθεί την κόρη του στη Θεσσαλονίκη.

Θα χρειαστεί να αναβάλλει το ταξίδι του όταν ο Αρχηγός θα τον καλέσει για μια υπόθεση την οποία πρέπει να χειριστούν διακριτικά, μαζί με τη Μάρθα. Μια νεαρή φοιτήτρια βρίσκεται νεκρή σε ακριβό ξενοδοχείο, ενώ έχει κλείσει ραντεβού με τον γιο γνωστού βουλευτή.

Την σκότωσε ο ίδιος που εντοπίστηκε μεθυσμένος σε παρακείμενο λόφο; Ποιος μπορεί να ήθελε να τον παγιδεύσει; Που βρίσκεται το ακριβό κόσμημα που φορούσε το θύμα όταν έφτασε στο ξενοδοχείο;

Ποιο κύκλωμα βρίσκεται πίσω από τη γυναίκα; Ποια ήταν τα πάρε δώσε του βουλευτή που είχαν οδηγήσει σε απειλές και στον εκβιασμό του; H αστυνομία ξετυλίγει ένα σκοτεινό κουβάρι εκβιασμών στην πιο πλούσια συνοικία της πόλης.

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές

Ο Σκαραβαίος – Κυριακή στις 21:00 στον Alpha!

Ο Χρήστος Πλαΐνης συμμετέχει στο 2ο επεισόδιο της νέας αστυνομικής σειράς μυστηρίου του Alpha «Ο Σκαραβαίος», το οποίο προβάλλεται την Κυριακή στις 21:00. Πρόκειται για «μία πολύ όμορφη προσεγμένη σειρά, αστυνομικής δράσης όχι εποχής, με φανταστικούς συντελεστές, με ωραίους χαρακτήρες, ωραία κινηματογράφηση και εικόνα. Με δράση με στοιχεία θρίλερ», όπως αναφέρει στην κάμερα της «Super Κατερίνας»«Στα γυρίσματα επικρατεί ένα πολύ όμορφο κλίμα» προσθέτει.

Τον Χρήστο Πλαΐνη θα τον δούμε σε έναν πολύ χαρακτηριστικό ρόλο στο επεισόδιο, καθοριστικό για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Υποδύεται έναν πρώην ντετέκτιβ, νυν ιδιωτικό ερευνητή. «Τον έχουν διώξει από το αστυνομικό σώμα και δουλεύει, πλέον ως ιδιωτικός ερευνητής». Είναι αυτός ο οποίος «θα δώσει κάποιες πληροφορίες για να βοηθήσει για να εξιχνιαστεί το έγκλημα».

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Γιάννη Τσορτέκη, ο οποίος υποδύεται τον Σκαραβαίο, τον επικεφαλής στην επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στη σειρά, υπογράμμισε: «Τον Γιάννη Τσορτέκη τον γνωρίζω από τη σχολή του Εθνικού, αλλά είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί μετά από τόσα χρόνια. Το χάρηκα πολύ!».

Τέλος, ο Χρήστος Πλαΐνης τόνισε ότι «στο Σκαραβαίο θα δούμε διάφορα εγκλήματα και περιπτώσεις που δυστυχώς συμβαίνουν στην πραγματική ζωή. Θα προσπαθήσουμε να τα αποτυπώσουμε με τον καλύτερο τρόπο για να μπορέσουμε και να ψυχαγωγήσουμε το θεατή αλλά και να τον κάνουμε να σκεφτεί».