Ο Παράδεισος των κυριών: Η δραματική σειρά εποχής που άλλαξε τα δεδομένα των 8 επιστρέφει το φθινόπωρο!

Ευαγγελία-Συριοπούλου-Αργύρης-Πανταζάρας-Ο-Παράδεισος-των-κυριών-250x250.png

«Ο Παράδεισος των κυριών».

Η δραματική σειρά εποχής που άλλαξε τα δεδομένα των 8!

Ένα πολυκατάστημα, δύο συνέταιροι, ένας μεγάλος έρωτας. «Ο Παράδεισος των κυρίων», η μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια και με λαμπερούς πρωταγωνιστές, έκανε πρεμιέρα στον Alpha τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και έμελλε να γίνει η καθημερινή αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

Η σειρά μας μετέφερε στην Αθήνα του ’60. Με φόντο τον λαμπερό κόσμο της μόδας παρακολουθήσαμε τις ζωές όλων τα τάξεων της τότε αναπτυσσόμενης Ελλάδας που προσπαθούσαν να ισορροπήσουν ανάμεσα στον μοντέρνο και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, την φτώχια και την αφθονία, τις προκαταλήψεις του παρελθόντος και τις νέες ιδέες.

Η δραματική σειρά εποχής ήταν σταθερά στην πρώτη θέση και κάθε εβδομάδα όλο και πιο ψηλά με νέα ρεκόρ τηλεθέασης. Το διάστημα από 19/9/2022 έως και 16/6/2023 805.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τις εξελίξεις, ενώ 1.438.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν με το υπέροχο πολυκατάστημα, τους ανθρώπους του και τα μυστικά που κρύβουν έστω για 1 λεπτό.

Η σεζόν έκλεισε με πρωτιές για τον «Παράδεισο» τόσο στο σύνολο κοινού με 21,7%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 18,1%. Στην λαμπερή παραγωγή του Alpha έδωσαν την ψήφο τους οι γυναίκες ηλικίας 18-54 με ποσοστό 21,8% και οι γυναίκες 25-44 με 18,6%.

Το τελευταίο καθηλωτικό επεισόδιο του Α’ κύκλου μας χάρισε ευτυχισμένες στιγμές με τον γάμο του Ντίνου και της Μιράντας, στιγμές αγωνίας με την εξαφάνιση του Χριστόφορου, αλλά και απόγνωσης με την φωτιά που κατέστρεψε ολοκληρωτικά τον «Παράδεισο των κυριών».

Τα γεγονότα και τα γλυκόπικρα συναισθήματα που μας άφησε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, χάρισαν στη σειρά ακόμα μία πρωτιά, που έφτασε στις γυναίκες 15-24 το 42%. 1.173.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν, έστω και 1 λεπτό, την Παρασκευή 16 Ιουνίου το συγκλονιστικό επεισόδιο που έφτασε στην κορυφή τόσο στο σύνολο με 24,6%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 22,7%.

Με το τραγούδι «Να ‘χα δυο μέτρα σύννεφο», που ερμηνεύει η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Νίκος Τερζής και ο Νίκος Μωραΐτης «σφράγισαν» μουσικά το φινάλε του Α’ κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών».

Το «Να ‘χα δυο μέτρα σύννεφο», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen όπως κι όλα τα τραγούδια της σειράς, είναι ένα μουσικό ταξίδι στη χαρά, με την ξεχωριστή κι αγαπημένη χροιά της Ανδριάνας Μπάμπαλη. Συνόδευσε την παραμονή του γάμου του Ντίνου και της Μιράντας και, συγκεκριμένα, την έκπληξη που τους έκαναν οι φίλοι τους για να γιορτάσουν το επερχόμενο ευτυχές γεγονός.

«Στο κύμα να πηγαίνουμε
στα διάφανα του χρόνου νερά
τις βάρκες μας να δένουμε
ο ένας στου αλλουνού την καρδιά…»

Μουσική: Νίκος Τερζής
Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης
Ερμηνεύτρια: Ανδριάνα Μπάμπαλη
2η φωνή: Γιάννης Κότσιρας
Ενορχήστρωση: Νίκος Τερζής
Πιάνο – Πλήκτρα: Νίκος Τερζής
Φλάουτο: Βασίλης Διαμαντής
Κιθάρες – Μαντολίνα – Μπουζούκια: Νικος Σταυροπουλος
Κοντραμπάσο: Γιάννης Γρηγορίου
Τύμπανα: Δημήτρης Αντωνιάδης

Διεύθυνση παραγωγής: Ηλίας Μπενέτος
Ηχογράφηση: Νίκος Σταυρόπουλος (3ηχο studio)
Μιξη / Mastering: Νίκος Τερζής /  Νίκος Σταυρόπουλος (3ηχο studio)

Ο 2ος κύκλος της αγαπημένης σειράς επιστρέφει το φθινόπωρο στον Alpha!