Ο Nick Fury αποκτά δική του σειρά στο Disney+

Ο Nick Fury αποκτά δική του σειρά στο Disney+

Το σύμπαν της Marvel και των υπερ-ηρώων της γίνεται όλο και μεγαλύτερο μέσω της streaming υπηρεσίας της Disney, με τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Samuel L. Jackson, Nick Fury, να αποκτά -και αυτός- τη δική του solo σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα το project για το αφεντικό της S.H.I.E.L.D. που βρίσκεται στα σκαριά.

Σύντομα πρόκειται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Tyler Bradstreet (Mr. Robot). Αξίζει να αναφερθεί πως ο Jackson έχει δείξει διαχρονικά τεράστιο ενδιαφέρον για το ρόλο καθώς το πρόσωπό του είχε χρησιμοποιηθεί αρχικά δίχως τη συγκατάθεσή του ως μοντέλο για τη σειρά κόμικ Ultimates, με τη Marvel να του προσφέρει τελικά τα δικαιώματα για οποιαδήποτε απεικόνιση του χαρακτήρα στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη.

Ο Samuel L. Jackson έχει υποδυθεί τον Fury στην πλειοψηφία των ταινιών της Marvel, κάνοντας την αρχή το 2008 με το πρώτο Iron Man και ολοκληρώνοντας τις κινηματογραφικές του εμφανίσεις στο Spider-Man: Far From Home.

Περισσότερα ωστόσο για τη δράση του μάθαμε στην ταινία Captain Marvel.

Ο Nick Fury έρχεται λοιπόν να προστεθεί στους χαρακτήρες που άμεσα ή έμμεσα εντάσσονται στη μυθολογία των Avengers και αποκτούν τη δική τους σειρά, μετά τους Winter Soldier και Falcon, Loki, Hawkeye αλλά και τα She-Hulk, Ms. Marvel και Moon Knight που επίσης ετοιμάζονται. Πρώτη σχετική σειρά που θα προβληθεί είναι το WandaVision.