Ο Matthew McConaughey αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το θάνατο του πατέρα του

Ο Matthew McConaughey αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το θάνατο του πατέρα του

Σε συνέντευξη του στο podcast WTF with Marc Maron, ο Matthew McConaughey μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του, αποκαλύπτοντας την παράξενη ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτόν.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η μητέρα του αρνήθηκε να καλύψει το μόριο του συζύγου της ενώ εκείνος πέθανε την ώρα που έκαναν σεξ.

«Έμαθα αργότερα ότι όταν ήρθε το ασθενοφόρο να τον πάρει από το σπίτι και προφανώς όλοι οι γείτονες βγήκαν στο δρόμο, μου είπαν ότι η μητέρα μου, με το νεγκλιζέ νυχτικό της με το οποίο είχε ξυπνήσει, δεν άφησε τους τραυματιοφορείς να καλύψουν το πέος του», είπε ο Matthew McConaughey και συμπλήρωσε: «Έσκιζε συνέχεια το σεντόνι και έλεγε: “Εεεε, θέλω ο κόσμος να δει γιατί το παρατσούκλι του ήταν Big Jim, μην τον σκεπάζετε”».

Ο McConaughey το 2020 έγραψε για τον θάνατο του πατέρα του στα απομνημονεύματά του Greenlights:

«Μου τηλεφώνησε η μητέρα μου: “Ο πατέρας σου πέθανε”. Τα γόνατά μου λύγισαν. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο μπαμπάς μου. Κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να τον σκοτώσει. Εκτός από τη μαμά.

Πάντα έλεγε σε μένα και στα αδέρφια μου: “Αγόρια, όταν φύγω, θα κάνω έρωτα με τη μητέρα σας”. Και αυτό συνέβη. Έπαθε καρδιακή προσβολή στην κορύφωση».