Ο λόγος που η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez επισκέφτηκαν σύμβουλο ζευγαριών

Ο λόγος που η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez επισκέφτηκαν σύμβουλο ζευγαριών

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez ανήκουν στην κατηγορία των ζευγαριών που αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τον γάμο του λόγω της πανδημίας.

Μάλιστα, αυτό και ο εγκλεισμός έκαναν το ζευγάρι να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού ώστε να αντιμετωπίσουν καλύτερα τη νέα πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, η Lopez στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Allure παραδέχτηκε πως εκείνη και ο μέλλοντας σύζυγος της ζήτησαν βοήθεια από σύμβουλο ζευγαριών όταν ξεκίνησε η πανδημία του Covid 19.

«Μου λείπει να νιώθω παραγωγική και να τρέχω συνεχώς. Αλλά ο Alex, όπως και πολλοί άνθρωποι έλεγε “Το αγαπώ. Μου αρέσει να είμαι σπίτι. Μου αρέσει να μιλάω μέσω Zoom. Μου αρέσει που γνωρίζω πως τα παιδιά είναι συνέχεια εδώ και που εσύ είσαι συνέχεια εδώ» δήλωσε η Jennifer Lopez και προσέθεσε: «Χρειάστηκε να δουλέψουμε με τους εαυτούς μας. Κάναμε θεραπεία. Νομίζω πως βοήθησε πολύ εμάς και τη σχέση μας».

Η Jennifer δήλωσε επίσης πως η ακύρωση του γάμου τους που είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2020 ήταν μεγάλη απογοήτευση για την ίδια και τον Alex Rodriguez. Ωστόσο και οι δύο κατανόησαν πως αυτή η αλλαγή των σχεδίων ήταν καλύτερη για όλους.

“Ήταν πολύ σημαντικό. Προγραμματίζαμε τα πάντα εδώ και μήνες. Μπορεί να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει”.