Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε ότι ο David Bowie του έστειλε δύο κιθάρες λίγο πριν πεθάνει

Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε ότι ο David Bowie του έστειλε δύο κιθάρες λίγο πριν πεθάνει

Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε ότι ο David Bowie του έστειλε δύο κιθάρες πριν από τον θάνατό του, χωρίς όμως να αφήσει ένα σημείωμα ή ένα γράμμα.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που κοινοποίησε από την επίσημη σελίδα του στο Instagram του αείμνηστου θρύλου της ροκ, ο πρωταθλητής της F1 εξιστορεί πώς παρέλαβε τα μουσικά όργανα.

«Πριν από μερικά χρόνια, έλαβα στο σπίτι αυτό το όμορφο δώρο, δύο κιθάρες και δεν είχα ιδέα από πού ήταν, από ποιον εστάλησαν και γιατί ήταν στο διαμέρισμά μου» είπε ο Lewis Hamilton και εξήγησε ότι έναν χρόνο αργότερα ανακάλυψε ότι οι κιθάρες είχαν σταλεί από τον Bowie, λίγο πριν από το θάνατό του.

«Είμαι τόσο λυπημένος που δεν το έμαθα νωρίτερα, δεν υπήρχε κανένα γράμμα ή μήνυμα, αλλά αργότερα το ανακαλύψαμε από κάποιον που είπε ότι ήταν θαυμαστής, τον οποίο δυσκολεύτηκα να πιστέψω», είπε ο Hamilton.

Ο 36χρονος θυμήθηκε ότι ο πατέρας του είχε συναντήσει τον David Bowie στο δρόμο, όταν ο Lewis Hamilton δεν ήταν ακόμη διάσημος οδηγός αγώνων και είπε ότι «ήταν ένας από τους ωραιότερους ανθρώπους που είχε ποτέ συναντήσει».

Σε άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Lewis Hamilton εμφανίζεται να παίζει μουσική με μία από τις κιθάρες.

«Συγγνώμη για τα λάθη, απέχω πολύ από το να παίζω καλά. Αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζω με την κιθάρα που μου έστειλε ο David Bowie πριν από μερικά χρόνια», έγραψε στη λεζάντα.