Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μπαίνει στον «ΣΑΣΜΟ»!

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μπαίνει στον «ΣΑΣΜΟ»!

ΣΑΣΜΟΣ –  Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΕΙΡΑ!

Αύριο, Τρίτη 11 Ιανουαρίου, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά «ΣΑΣΜΟΣ» του Alphaτην κορυφαία σειρά της χρονιάς που γράφει μόνο «πρωτιές»  στους πίνακες της τηλεθέασης, το οποίο θα παίξει, στη συνέχεια, καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

«Να συστηθώ: Βλάσης Καραπάνος – Ισοβίτης». Ο Βλάσης Καραπάνος, τον οποίο υποδύεται ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, έχει ζητήσει, μέσω γνωστού του, από τη Στέλλα να τον επισκεφθεί στη φυλακή. «Θέλω να αναλάβετε την υπόθεση ενός ξαδέλφου μου…οποία τη χειρίζομαι εγώ….» της λέει. «Πρόκειται για μία απολύτως νόμιμη δουλειά, αλλιώς δεν θα είχα καλέσει εσάς…».

Βλάσης Καραπάνος (Λάζαρος Γεωργακόπουλος) είναι αφεντικό του υπόκοσμου, με δύναμη κι αυτοπεποίθηση. Βίαιος, σκληρός, αδίστακτος, με στυλ αλλά και με μια βαθιά αίσθηση του δικαίου. Το δίκαιο, όπως εκείνος το αντιλαμβάνεται, το ορίζει και το εφαρμόζει. «Είμαι ο δικαστής, οι ένορκοι και ο δήμιος! Τρία σε ένα, για να αποφεύγουμε την γραφειοκρατία, τα λάθη  και τις καθυστερήσεις» δηλώνει χαρακτηριστικά. Στη φυλακή ελέγχει μια ομάδα σκληρών κρατουμένων, αλλά και τον Διευθυντή της φυλακής.  Από το τηλέφωνο, ελέγχει και διοικεί μέσω των ανθρώπων του, όλη την νυχτερινή ζωή του Ρεθύμνου.

Άνθρωπος με κρυμμένες ευαισθησίες, που κινείται άνετα και απρόβλεπτα από το καλό στο απόλυτο κακό. Το μεγάλο του τραύμα είναι η απόρριψη από τον γιό του, ο οποίος υπό την επιρροή της μητέρας του, της πρώην γυναίκας του Καραπάνου, τον έχει απαρνηθεί, αρνείται να τον δει, να πάρει οτιδήποτε από εκείνον, μέχρι που έχει αλλάξει και το όνομά του. Κάθε προσπάθεια επικοινωνίας εκ μέρους του, καταλήγει σε μια νέα απόρριψη.

Έρχεται νέο τραγούδι!

Το νέο τραγούδι της σειράς

Το σάουντρακ του «Σασμού» μετρά ήδη τέσσερα τραγούδια, όλα ξεχωριστά αλλά κι απόλυτα δεμένα με τα πρόσωπα και τις εξελίξεις, τα οποία γράφουν, ήδη, τη δική τους διαδρομή.

Το νέο τραγούδι της σειράς κυκλοφορεί, με τίτλο «Ξέχασες ν´αγαπάς (Πονάς)», με κοινωνικό πρόσημο αυτή τη φορά, εμπνευσμένο από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των ημερών, αλλά και τη βία που μας περιβάλλει.

Η μουσική είναι του Νίκου Τερζή και οι στίχοι του Γιάννη Κότσιρα και το τραγούδι ερμηνεύει ο Μπάμπης Στόκας.

ΣΑΣΜΟΣ : Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00