Ο κιθαρίστας-παραγωγός Borek μαζί με τον Jerome Kaluta κυκλοφορούν το καλοκαιρινό κομμάτι “Το Θέλεις Mami”

Ο κιθαρίστας-παραγωγός Borek μαζί με τον Jerome Kaluta κυκλοφορούν το καλοκαιρινό κομμάτι "Το Θέλεις Mami"

O BOREK παρουσιάζει αυτή την φορά ένα Super καλοκαιρινό και ανεβαστικό τραγούδι με την συμμετοχή του μοναδικού Jerome Kaluta σε RnB και Latin ρυθμούς που όλοι θα χορέψουν στον παλμό του.

ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ Mami” μας βάζει αμέσως στο κλίμα του καλοκαιριού λέγοντας χαρακτηριστικά “καλοκαίρι και ρούμι και αρχίζει ο χορός”, “το Dance Floor μας καλεί εδώ και τώρα”!

Δείτε το Videoclip εδώ:
BOREK Feat. Jerome KalutaΤΟ ΘΕΛΕΙΣ Mami

Το τραγούδι συνοδεύει ένα ακόμη πιο δροσερό και κεφάτο Video Clip σε σκηνοθεσία από τον Danny Ntarlas ενώ την μίξη και την παραγωγή του τραγουδιού την υπογράφουν ο BOREK με την ομάδα των Greystudios Athens

(Χρήστος Μάτης, Παναγιώτης Σολδάτος).“ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ Mami” είναι σε μουσική του BOREK και στίχους του Jerome Kaluta.

Τον BOREK τον πρωτογνωρίσαμε ως κιθαρίστα μέσα από την συμμετοχή του στο Pop-Rock συγκρότημα Miss Cherry τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και με σημαντικές συνεργασίες όπως του Σάκη Ρουβά, Άκη Πετρετζίκη, καθώς και αρκετά πέρα από την Pop σκηνή γράφοντας Soundtracks για την Cosmote TV, ERT κλπ.

Σήμερα κυκλοφορεί πλέον τα δικά του τραγούδια ως καλλιτέχνης-παραγωγός παρουσιάζοντας μας τον περασμένο Μάρτιο μια πρωτότυπη διασκευή της παγκόσμιας επιτυχίας Addicted To You(Avicii) που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ιδίως στο κοινό της Dance σκηνής.

Follow BOREK

Facebook : https://www.facebook.com/borekmusic
Instagram : https://www.instagram.com/konstantinos_borek/
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCxav8rsqo3kfdxgX8guT5KQ
Spotify : https://spoti.fi/2VG9APb
Tik Tok : https://www.tiktok.com/@borekmusic?lang=en