Ο Kevin Spacey κατηγορείται για άλλα 7 σeξουαλικά αδικήματα

Ο Kevin Spacey κατηγορείται για άλλα 7 σeξουαλικά αδικήματα

Όπως έγινε γνωστό, ο Kevin Spacey κατηγορείται για άλλα 7 σeξουαλικά αδικήματα στη Βρετανία, ενώ ήδη έχει αντιμετωπίσει άλλα 5 όσο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός θα κατηγορηθεί από την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος για σειρά σeξουαλικών επιθέσεων εναντίον κάποιου άνδρα για το διάστημα από το 2001 έως το 2004. Ενώ ακόμα κατηγορείται για πρόκληση προσώπου σε σeξουαλική δραστηριότητα χωρίς συναίνεση.

Σύμφωνα με το Sky News, οι κατηγορίες είναι αποτέλεσμα των στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία και η δίκη του θα ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου 2023, ενώ ο Kevin Spacey αρνείται τα αδικήματα.

Σημειώνεται ακόμα ο Kevin Spacey είχε κατηγορηθεί από το 2005 έως το 2013 για 4 σeξουαλικές επιθέσεις και μία για πρόκληση προσώπου σε σeξουαλική δραστηριότητα χωρίς συγκατάθεση και στα περιστατικά εμπλέκονται τρεις άνδρες ηλικίας 30 και 40 ετών.

«Αν και είμαι απογοητευμένος με την απόφασή τους να προχωρήσουν, θα εμφανιστώ οικειοθελώς στο Ηνωμένο Βασίλειο το συντομότερο δυνατό και θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου ενάντια σε αυτές τις κατηγορίες, τις οποίες είμαι βέβαιος ότι θα αποδείξω την αθωότητά μου», είχε δηλώσει στο Good Morning America.