Ο Jason Derulo αποκάλυψε πως θα γίνει μπαμπάς!

Ο Jason Derulo αποκάλυψε πως θα γίνει μπαμπάς!

Πατέρας για πρώτη φορά ετοιμάζετε να γίνει ο Jason Derulo!

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής που επιλέχθηκε από την Acun Medya για να πάει στον Άγιο Δομίνικο και να διασκεδάσουν τους παίκτες των Survivor, θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του, Jena Frumes.

Ο Derulo που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δήλωσε «ενθουσιασμένος» στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, από τις Μπαχάμες όπου βρέθηκε με τη σύντροφό του.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας», έγραψε ο Jason Derulo στην λεζάντα του post του.

Ενώ η 31χρονη σύντροφος του μουσικού, Jena Fruits, ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι περιμένει παιδί, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία τους όπου ο μουσικός να αγκαλιάζει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και έγραψε στη λεζάντα: «Mom & Dad»

Όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξη του ο Derulo, τo ζευγάρι γνωρίστηκε τον Αύγουστο 202ο λίγο πριν την πανδημία, στο γυμναστήριο και ξεκίνησαν να βγαίνουν σε πολύ σύντομο χρόνο και τώρα πλέον θα γίνουν οικογένεια και μάλιστα σε πολύ λίγους μήνες αφού η εγκυμοσύνη δείχνει προχωρημένη.

https://youtu.be/gQEQ0q1IMv8