Ο Jared Leto‎ σκαρφάλωσε στην κορυφή του Empire State Building

Ο Jared Leto‎ σκαρφάλωσε στην κορυφή του Empire State Building

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες εικόνες και βίντεο που δείχνουν τον Jared Leto‎ να σκαρφαλώνει σε ένα από τα υψηλότερα κτήρια του κόσμου.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και τραγουδιστής με αφορμή την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματός «30 Seconds to Mars», ντύθηκε με τον κατάλληλο εξοπλισμό και σκαρφάλωσε τους τελευταίους 18 ορόφους στο Empire State Building.

Μάλιστα, η προσπάθειά του που καταγράφηκε σε βίντεο, έχει γίνει viral με πλάνα που «κόβουν» την ανάσα.

«Ήμουν περισσότερο ενθουσιασμένος παρά αγχωμένος για να πω την αλήθεια», δήλωσε ο Jared Leto‎ μιλώντας στην εκπομπή «Today» του τηλεοπτικού δικτύου NBC, για την προσπάθειά του στον ουρανοξύστη των 380 μέτρων και συμπλήρωσε:

«Για να είμαι ειλικρινής, ήταν πολύ, πολύ δύσκολο. Ήταν πολύ πιο δύσκολο από ό,τι νόμιζα ότι θα ήταν. Ήταν απίστευτο, να βλέπω την ανατολή του ήλιου με θέα αυτή την πόλη που σημαίνει τόσα πολλά για μένα».

«Πέρασα στην κορυφή και είδα τη μητέρα μου στο παράθυρο του 80ου ορόφου και αυτό ήταν μια ωραία έκπληξη» ανέφερε o Leto‎ μεταξύ άλλων.

«Έχω μια αδυναμία στο Empire State Building, το “νούμερο ένα αξιοθέατο στον κόσμο”, από τότε που ήμουν παιδί. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν τα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες ή ο Κινγκ Κονγκ, αλλά κάτι σε αυτό το εμβληματικό κτίριο πάντα αιχμαλώτιζε τη φαντασία μου. Χτισμένο σε μόλις 13 σύντομους μήνες, σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, αποτελούσε πάντα για μένα ένα ισχυρό σύμβολο όλων των δυνατοτήτων στη ζωή.

Όπως πολλοί από εσάς επίσης γνωρίζετε, μου αρέσει να σκαρφαλώνω. Είναι ένα από τα λίγα πράγματα που έχω βρει που με απομακρύνουν από κάποιες από τις πιέσεις της ζωής και με βοηθούν να βρω λίγη ελευθερία και ψυχραιμία» έγραψε ο Jared Leto σε βίντεο που ανήρτησε στο instagram.