Ο Jack Savoretti σε αποκλειστική συνέντευξη στον easy 97.2 και την Δέσποινα Κρητικού

Ο Jack Savoretti σε αποκλειστική συνέντευξη στον easy 97.2 και την Δέσποινα Κρητικού

Ο Jack Savoretti μιλάει αποκλειστικά στον easy 97.2 και στην ραδιοφωνική παραγωγό Δέσποινα Κρητικού,  με αφορμή τη συναυλία που θα δώσει στην Αθήνα, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της περιοδείας του “Europiana”.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, καλεσμένος της ραδιοφωνικής παραγωγού του easy 97.2Δέσποινας Κρητικού, περιγράφει πώς έχει αναθεωρήσει τα τελευταία χρόνια οτιδήποτε είχε δεδομένο στη ζωή του και μας μιλάει για την πρώτη post-covid συναυλία του στο Ηρώδειο τον περασμένο Σεπτέμβριο, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Μιλάει επίσης για το νέο του άλμπουμ “Europiana” – ένα “ερωτικό γράμμα” αφιερωμένο στην ευρωπαϊκή μουσική – και την ιστορία πίσω από τη δημιουργία του κατά την περίοδο του lock-down.

Ιδιαίτερη στιγμή της συνέντευξης όταν περιγράφει μια πολύ προσωπική ανάμνηση που είχε με την κόρη του όταν την άκουσε να λέει στις φίλες της ότι δεν ήξερε ακριβώς τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς της μιας και… “γυρίζει τον κόσμο και τραγουδάει σε αγνώστους”, η οποία αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για τον τίτλο του προηγούμενου άλμπουμ του «Singing to strangers»!

O Jack Savoretti είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού και μας το αναταποδίδει με την νέα ζωντανή εμφάνιση του το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο γήπεδο TAE KWON DO.

Συντονιστείτε στον easy 97.2 την Κυριακή 13/11 για ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο καλλιτέχνη με αποσπάσματα από την ηχογράφηση της συνέντευξης,  αλλά και  ΕΔΩ για να την απολαύσετε ολόκληρη.

Easy 97.2, ο σταθμός που σε χαλαρώνει!

Άκου τον easy 97. online  ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  Google Play