Ο Ιωάννης Παπαζήσης απαντάει πρώτη φορά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση

Ο Ιωάννης Παπαζήσης απαντάει πρώτη φορά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό του από την Βανέσα Αδαμοπούλου έπειτα από 15 χρόνια σχέσης, ενώ απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση.

«Εγώ δεν έχω χωρίσει χωρίς παιδί! Αυτό είναι το πρόβλημά μου (Γελάει). Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση αλλά θεωρώ ότι όλα έχουν το δρόμο και τη λογική τους, αρκεί να απευθύνεσαι σε έξυπνους κι ώριμους ανθρώπους. Θα συνεχίσω να λέω ότι είμαι πολύ περήφανος που η Βανέσα είναι η μητέρα του παιδιού μου» είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης, που στο ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδί ανέφερε: «Ναι, θα ήθελα πάρα πολύ. Μακάρι. Όπως είχα εγώ, θα ήθελα να έχει κι εκείνος έναν αδερφό.»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά του, ωστόσο σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση, αρκείται να πει:

«Η απάντηση “δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου” στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε. Είναι όμως μια απάντηση και επουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. Δεν απαντάω καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλο άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ».