Ο Ιωάννης Απέργης αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου παιδιού που περιμένει με τη σύζυγό του

Ιωάννης-Απέργης-250x250.png

Ο Ιωάννης Απέργης, ο γλυκός και ερωτευμένος Πόντικας της Νύχτας, μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το ρόλο του, την οικογένειά του, τα σχέδιά του.

Πως νιώθει για τη συμμετοχή του στη σειρά: «είναι μια πολύ ωραία συγκυρία και με τους ηθοποιούς έχουμε δεθεί πάρα πολύ. Εγώ προσπαθώ να βλέπω τους μεγαλύτερους και να παίρνω.»

Αποκάλυψε ότι η σχέση του με τη Μυρτώ μάλλον θα προχωρήσει και ότι θα υπάρξουν άσχημα μαντάτα για έναν από τους πρωταγωνιστές. «Ο Πόντικας θα βρίσκεται εκεί. Αλλά νομίζω ότι μετά από καταιγίδα έρχεται πάντα το ουράνιο τόξο. Αυτό το ουράνιο τόξο σας υπόσχομαι ότι θα σας το δώσουμε», συμπλήρωσε.

Μίλησε με μεγάλη αγάπη για την οικογένειά του και αποκάλυψε ότι περιμένει δεύτερο παιδί. Όσο για κάποιες περίεργες συμπεριφορές που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν στο χώρο της δουλειάς πιστεύει ότι «έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τι όρια θέλεις να βάλεις. Εγώ δε φοβήθηκα, γιατί πολλές φορές λένε του πήγες κόντρα δεν θα ξαναδουλέψεις.»

Για τα επαγγελματικά του σχέδια είπε ότι η παράσταση που συμμετέχει «Σεσουάρ για δολοφόνους» θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ότι θα συμμετέχει στην καλοκαιρινή περιοδεία «Βότκα μολότοφ» και ότι έχει περάσει από δοκιμαστικά για τηλεπαιχνίδι.