Ο Harry Styles απαντά στο αν θα γίνει ποτέ επανένωση των One Direction

Ο Harry Styles απαντά στο αν θα γίνει ποτέ επανένωση των One Direction

Καλεσμένος στην εκπομπή «The Late Late Show» του James Corden, βρέθηκε ο Harry Styles.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός ενώ έπαιζε ένα τελευταίο παιχνίδι «Spill Your Guts Or Fill Your Guts», ρώτησε τον εαυτό του αν θα υπάρξει επανένωση των «One Direction».

«Ναι ή όχι, θα υπάρξει επανένωση των One Direction;», είπε ο Harry Styles προκαλώντας το έντονο χειροκρότημα του κοινού, με τον ίδιο να απαντά:

«Ποτέ δεν θα έλεγα όχι σε αυτό. Νομίζω ότι αν υπήρχε μια στιγμή που όλοι μας νιώθαμε ότι αυτό θέλαμε να κάνουμε, τότε δεν βλέπω γιατί να μην το κάνουμε».

Να πούμε πως ο Harry Styles ήταν συχνός επισκέπτης του show και μάλιστα έχει πάρει δύο φορές τον ρόλο του οικοδεσπότης. Ενώ έχει παίξει και για πολλά μαγνητοσκοπημένα κομμάτια με τον James Corden.

Ωστόσο, μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές ήταν όταν ο Corden σκηνοθέτησε ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Daylight» του Styles με μόλις 300 δολάρια.

«Ως φίλος, είμαι τόσο απίστευτα περήφανος για σένα. Σε έναν προσωπικό τόνο, πρόσφερες πάντα έναν ασφαλή χώρο για μένα», είπε ο Harry Styles στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του James Corden και πρόσθεσε ότι ήταν «πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφει σπίτι» ο παρουσιαστής.