Ο φορτισμένος λόγος της Jennifer Lopez στην απονομή των βραβείων MTV: «Ευχαριστώ όσους με πλήγωσαν και όσους…»

Ο φορτισμένος λόγος της Jennifer Lopez στην απονομή των βραβείων MTV: «Ευχαριστώ όσους με πλήγωσαν και όσους...»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για ακόμα μια χρόνια τα MTV Movie & TV Awards 2022!

Μάλιστα, μεταξύ των νικητών το βράδυ της Κυριακής 6 Ιουνίου, ήταν και η Jennifer Lopez που βραβεύτηκε για το τραγούδι της «On My Way» στην ταινία «Marry Me».

Παράλληλα η Lopez πήρε και το βραβείο νέας γενιάς για όσους στηρίζουν το διαφορετικό στην τηλεόραση και το κινηματογράφο.

Η Λατίνα pop star ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της και κατά τη διάρκεια του λόγου της, ξέσπασε σε κλάματα απευθυνόμενη σε όσους την πλήγωσαν και της είπαν ψέματα στη ζωή της.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου προσέφεραν αυτή τη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν χαρά και αυτούς που με πλήγωσαν. Αυτούς που ήταν αληθινοί και αυτούς που μου είπαν ψέματα. Θέλω να ευχαριστήσω την αληθινή αγάπη και θέλω να ευχαριστήσω τον τρόπο που είπα ψέματα στον εαυτό μου γιατί έτσι ήξερα ότι έπρεπε να εξελιχθώ. Θέλω να ευχαριστήσω την απογοήτευση και την αποτυχία που με έμαθε να είμαι δυνατή», είπε η Jennifer Lopez.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι «μέσα από την αποτυχία και την απογοήτευση» έμαθε να είναι δυνατή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα παιδιά της, Emme και Max, λέγοντας: «Μου έμαθαν να αγαπώ».

Ωστόσο, η Jennifer Lopez δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον αρραβωνιαστικό της, Ben Affleck, μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Ο Μπεν και όλοι στο σπίτι, γεια! Περιμένετέ με να δειπνήσουμε, θα είμαι σπίτι στις 7!» είπε η Lopez ενώ τα μάτια της έλαμπαν από ευτυχία.