Ο Δρόμος προς τον Αληθινό σου Εαυτό από τις εκδώσεις Ιβίσκος

Ο Δρόμος προς τον Αληθινό σου Εαυτό από τις εκδώσεις Ιβίσκος

Έχεις βαρεθεί να ψάχνεις για μια δουλειά και, όταν τελικά τα καταφέρεις, να καταλάβεις ότι δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελες;
Έχεις βαρεθεί να ξεκινάς νέα χόμπι και μετά από λίγο να τα παρατάς;
Έχεις βαρεθεί να φλερτάρεις ψάχνοντας έναν σύντροφο που τελικά δεν είναι για εσένα;
Έχεις βαρεθεί να συνυπάρχεις με άτομα τα οποία δεν σε παίρνουν στα σοβαρά;
Έχεις βαρεθεί να νιώθεις ότι ο Θεός είναι απών από τη ζωή σου;

Η λύση είναι απλή και είναι ένα click μακριά σου!

Το νέο βιβλίο των εκδόσεων Ιβίσκος

«Ο Δρόμος προς τον Αληθινό σου Εαυτό»

ήρθε για να δώσει απαντήσεις σε όλους σου τους προβληματισμούς, όπως «Τί πραγματικά θέλω; Σε ποιους τομείς μπορώ να διαπρέψω; Ποιος είναι ο στόχος μου στη ζωή;», που απασχολούν κάθε άνθρωπο σε όλα τα στάδια της ζωής του, με τη βοήθεια του Εννεαγράμματος, του απόλυτου συστήματος αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.

Με αυτό το μήνυμα αποκλειστικά για εσάς, παρουσιάζουμε το νέο μας βιβλίο:

Το Εννεάγραμμα είναι ένα πανάρχαιο σύστημα ανάλυσης προσωπικότητας, που περιγράφει με αξιοθαύμαστη ακρίβεια τον χαρακτήρα μας, τις εγγενείς μας αδυναμίες και προτερήματα, τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε και αλληλεπιδρούμε με τους άλλους, καθώς και τους τομείς στους οποίους μπορούμε να διαπρέψουμε στη ζωή. Μας δείχνει τον δρόμο να έρθουμε σε επαφή με τον αληθινό μας εαυτό και, τελικά, με τον Θεό μέσα μας.

Στο βιβλίο Ο Δρόμος προς τον Αληθινό σου Εαυτό, ο Ίαν Μόργκαν Κρον και η Σούζαν Σταμπίλ μας προσφέρουν μια πολύ ιδιαίτερη προσέγγιση ―έναν πρακτικό και κατανοητό τρόπο― για να μας εισάγουν στη σοφία του Εννεαγράμματος, ώστε να αποκτήσουμε βαθύτερη γνώση του εαυτού μας, συμπόνοια για τους άλλους και αγάπη για τον Θεό.

Πρόκειται για ένα βιβλίο, γεμάτο πολύτιμες γνώσεις και έξυπνες ιστορίες, που θα μας επιτρέψει να εμβαθύνουμε στους εννέα τύπους του Εννεαγράμματος, να κατανοήσουμε γιατί ο κόσμος σκέφτεται, νιώθει και ενεργεί με συγκεκριμένο τρόπο, και προπαντός να κάνουμε ευθύς αμέσως την μεγάλη υπέρβαση, τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή μας και να βρούμε τον αληθινό μας προορισμό!

Σε ένα χρόνο ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Και αν ακόμα δεν έχετε πειστεί ότι πρόκειται για ένα κορυφαίο βιβλίο στην κατηγορία του, διαβάστε το πρώτο κεφάλαιο εδώ!