Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για το λόγο που είπε το “ναι” στον “Σασμό” και την 4χρονη κόρη του

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για το λόγο που είπε το "ναι" στον "Σασμό" και την 4χρονη κόρη του

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε ο Δημήτρης Λάλος.

Ο τηλεοπτικός «Μαθιός» της σειράς «Σασμός», μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που είπε το «ναι» στη σειρά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην 4 ετών κόρη του.

«Είναι ευτύχημα για έναν ηθοποιό να έχει μπροστά του ένα βιβλίο που θα γίνει σειρά. Κάπως ταυτόχρονα διάβαζα το σενάριο μαζί με το βιβλίο. Είδα τον εαυτό μου σε αυτόν τον ρόλο. Για αυτό δέχτηκα κιόλας. Επιλέγω τους ρόλους που είναι διπολικοί. Έχω πει κάποια “όχι” στην τηλεόραση.

Θέλω η τέχνη που υπηρετώ να έχει μια ποιότητα. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για αυτό που υπηρετώ. Τα χρήματα παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο αλλά δε σημαίνει ότι κάνεις πράγματα που δε συνάδουν με την καλλιτεχνική σου ποιότητα. Μπορείς να τα συνδυάσεις» είπε ο ηθοποιός για τη συμμέτοχή του στον «Σασμό».

Ενώ για τη σχέση του με την 4 ετών κόρη του, ο Δημήτρης Λάλος τόνισε: «Η κόρη μου είναι 4 ετών. Έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Μου αρέσει πάρα πολύ να βρίσκομαι μαζί της. Προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί με το παιδί μου. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους. Ζήτησα τη γνώμη της συζύγου μου για τον Σασμό. Η σύζυγός μου με καθοδηγεί και με συμβουλεύει στη ζωή. Για να είμαι στον Σασμό μου είπε ναι».