Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του: «Δεν είχα πιθανότητες να ζήσω»

Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του: «Δεν είχα πιθανότητες να ζήσω»

Ο 6ος κύκλος του MasterChef επέστρεψε και οι τρεις κριτές ψάχνουν να βρουν τον σεφ που θα τους εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές του ικανότητες.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που βρέθηκαν μπροστά στους κριτές είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, που κατάγεται από τις Σέρρες και δεν είναι επαγγελματίας σεφ, αλλά πήγε στο MasterChef για να δοκιμάσει τις ικανότητες του.

Μάλιστα, ο 36χρονος εξομολογήθηκε την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

«Επειδή έχω κάνει μια σειρά από επεμβάσεις στον εγκέφαλο δε βλέπω καλά από την αριστερή μου πλευρά. Οπότε ότι υπάρχει από αριστερά το χάνω. Το 2006 έπαθα μία κρίση επιληψίας στον ύπνο μου και διαγνώστηκα με δυσπλασία στον εγκέφαλο. Οπότε ξεκίνησα μία θεραπεία με εμβολισμούς. Μετά τη δεύτερη επέμβαση έπαθα εγκεφαλική αιμορραγία και έπεσα σε κώμα. Μετά υπήρξε ένα μπαράζ εγχειρήσεων, υπήρξε οίδημα στον εγκέφαλο, ήμουν στην εντατική, δεν είχα πιθανότητες να ζήσω, δεν είχα να ξαναπερπατήσω κι όμως είμαι εδώ!» είπε.

Ο Νίκος μαγείρεψε και στη συνέχεια βρέθηκε μπροστά από τους τρεις κριτές, οι οποίοι στο άκουσμα της ιστορίας του συγκινήθηκαν και αυτοί με τη σειρά τους.

Ενώ ο διαγωνιζόμενος δεν πέρασε τελικά στην επόμενη φάση του MasterChef, ωστόσο οι κριτές του έδωσαν συγχαρητήρια για το δυνατό μήνυμα που πέρασε.