Ο David Henrie αποκαλύπτει μια πιθανή επιστροφή των Wizards of Waverly Place

Ο David Henrie αποκαλύπτει μια πιθανή επιστροφή των Wizards of Waverly Place

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο E! news, ο David Henrie λέει ότι “όλοι” που εμπλέκονται στην αγαπημένη σειρά του Disney Channel συμμετέχουν στην επαναφορά της οικογένειας Russo στην οθόνη.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι παιχνίδι για να ξεσκονίσουν τις μαγικές τους δεξιότητες.

“Νομίζω ότι όλοι θέλουν να το κάνουν”, είπε προσθέτοντας: “Η καλή θέληση είναι εκεί. Νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα χρόνου.”

Ο David Henrie διευκρίνισε, ωστόσο, ότι “τίποτα δεν είναι επίσημο” και ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί επίσημες συνομιλίες με τη Disney.

“Ειλικρινά, οι αντιδράσεις των θαυμαστών ήταν τόσο μεγάλες και όσο περισσότερο μιλούν γι ‘αυτό, νομίζω ότι τα πιο γρήγορα πράγματα θα μπορούσαν να κινηθούν επίσης”, είπε ο David.

Ενώ περιμένουμε τόσο υπομονετικά για περαιτέρω ενημερώσεις, ο David Henrie έχει συγκεντρώσει με μερικά μέλη του καστ για την αυτο-σκηνοθετημένη ταινία του, This is the Year .

Με την Selena να εργάζεται ως εκτελεστικός παραγωγός, η ερμηνεία της εποχής των ταινιών Wizards of Waverly Place, τον Gregg Sulkin και την Jeff Garlin.

“Είναι καταπληκτικό να ξανασυναρμολογούμε με όλους αυτούς τους παλιούς συντελεστές του Wizard σε αυτήν την ταινία”, είπε ο David. “Ζήτησα σίγουρα εύνοιες από όλους, γιατί η εκπομπή ήταν τόσο χαρά που δουλεύαμε σε αυτήν. Όλοι πραγματικά αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον. Όλοι είχαμε μια έκπληξη στο σετ. Όλοι είχαμε τόση χημεία.”

Φυσικά, η επανένωση της μπάντας μετά από τόσα χρόνια έφερε όλες τις αισθήσεις.

Όπως περιέγραψε ο David Henrie, “Ακόμα και όταν έκανα τον Τύπο με τη Selena, έμοιαζε,” David, πιστεύεις ότι είμαστε εδώ τώρα; Νιώθω σαν να είμαστε ξανά το 2009. ένα παιδί ξανά; ” Ήμασταν απλά διαλυτικοί και ήταν τόσο διασκεδαστικό … Μας έκανε όλους να χάσουμε πραγματικά την παράσταση. “