Ο David Arquette αποκάλυψε πως ήταν “δύσκολο” να διαχειριστεί τη φήμη της πρώην συζύγου του Courteney Cox

Ο David Arquette αποκάλυψε πως ήταν “δύσκολο” να διαχειριστεί τη φήμη της πρώην συζύγου του Courteney Cox

Στην εκπομπή Andy Cohen Live του SiriusXM, μίλησε ο David Arquette.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν ένιωθε “κατώτερος” ή “υποδεέστερος” από την πρώην σύζυγό του Courteney Cox όταν εκείνη έγινε πασίγνωστη με τον ρόλο της στα “Friends.”

«Ναι, απολύτως. Είναι δύσκολο… Έχω κάποια από τα παραδοσιακά ανδρικά πράγματα όπου θέλω να προσφέρω και να παίρνω τον λογαριασμό και, ξέρετε, να είμαι ο οικογενειάρχης», δήλωσε ο David Arquette και πρόσθεσε:

«Στον κόσμο της υποκριτικής, γενικά, είσαι πάντα σε αυτό το roller coaster της δημοτικότητας και δεν μπορείς να βρεις δουλειά. Και μετά, όταν συγκρίνεις τον εαυτό σου με κάποιον που βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου της τηλεόρασης, είναι κάπως δύσκολο να βάλεις τον εαυτό σου εκεί».

Επίσης ο Arquette είπε ότι οι πρώην πλέον σύζυγοι “σίγουρα” “μάθαιναν και το αντιμετώπιζαν” στη διάρκεια του κοινού τους χρόνου. Αλλά εξακολουθούσαν να υπάρχουν “πολύς πόνος και διαφωνίες” καθώς και “εγωισμός” από την αρχή.

«Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με τον τρόπο που παίρνεις τα πράγματα, με τον τρόπο που λες πράγματα, με τον τρόπο που αντιδράς σε πράγματα, με τον τρόπο που επιτρέπεις σε άλλες, κατά κάποιο τρόπο, εξωτερικές επιρροές να επηρεάζουν το πώς νιώθεις για τον εαυτό σου», εξήγησε ο David Arquette για το πώς το ζευγάρι διαχειρίστηκε την κατάσταση.

«Νομίζω ότι είναι σημαντική η οικοδόμηση αυτοπεποίθησης ή απλά η εστίαση στον εαυτό σου, όπως η επεξεργασία κάποιου πόνου και τραύματος που είχα, ώστε να μπορέσω να ανοιχτώ και να αποκτήσω το τι με κάνει ευτυχισμένο, ποιες είναι οι ανάγκες μου, πού είναι τα όριά μου. Αλλά στο τέλος είχαμε ένα πραγματικά υπέροχο πράγμα.

Απλά πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι καταλήγουν όταν τελειώνουν οι σχέσεις και εμπλέκονται δικηγόροι, να δίνουν πραγματικά μάχη πολλές φορές και καταλήγουν να τσακώνονται πραγματικά και να ξοδεύουν πολλά χρήματα σε δικηγόρους, ενώ θα έπρεπε να χωρίζουν ο ένας με τον άλλο. Απλώς ενθαρρύνω τους ανθρώπους να προσπαθούν πραγματικά να τα βρουν», είπε ο David Arquette.