Ο Δάσκαλος: Το backstage βίντεο από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega

Ο-Δάσκαλος-Χριστόφορος-Παπακαλιάτης-Κλέλια-Ανδριολάτου-250x250.png

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα επιστρέψει στην μικρή οθόνη μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημιούργησε μια νέα σειρά που θα ονομάζεται “Ο Δάσκαλος” και θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Μάλιστα, τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει και η ιστορία θα εξελιχθεί στην Αθήνα, στους Παξούς και την Κέρκυρα.

Ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους πρόκειται να δούμε τους Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνη Μουρατίδη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοο Αλμπάνη, Γιάννη Τσορτέκη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστη Χαλκιά, Γιώργο Μπένο, Δημήτρη Κίτσο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που είναι ενθουσιασμένος για τη νέα του δουλειά, δε διστάζει να μοιράζεται με τους θαυμαστές του μερικά στιγμιότυπα από τις σκηνές που γυρίζονται.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρώτο backstage βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς που θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, στο οποίο φαίνονται οι περισσότεροι συντελεστές.

«Θέλει ακόμα δουλειά, χρόνο,κόπο και υπομονή για να γίνει αυτό που του αξίζει.. Κάπως έτσι γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα. Σε λίγες μέρες αρχίζουμε πάλι.Αυτή τη φορά στους Παξους!!.. Ανυπομονώ. #backstagelife #shooting #newproject #tvshow #odaskalos @megatvcom», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη λεζάντα της ανάρτησής του.