Ο Daniel Craig θα αποκτήσει το δικό του αστέρι στην Hollywood Walk Of Fame

Ο Daniel Craig θα αποκτήσει το δικό του αστέρι στην Hollywood Walk Of Fame

Ο James Bond δεν θα μπορούσε να μην έχει το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood!

Μετά από όλους τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον βρετανό πράκτορα και ο Daniel Craig αποκτά το δικό αστέρι στο Walk of Fame και μάλιστα δίπλα σε έναν ακόμα διάσημο 007.

Συγκεκριμένα το αστέρι του Βρετανού ηθοποιού θα είναι δίπλα σε αυτό του Roger Moore. Ενώ ο 53χρονος Craig θα είναι ο τέταρτος James Bond με αστέρι μετά τον Pierce Brosnan, τον David Niven και τον Roger Moore.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση “Ο Daniel Craig είναι ένα icon όπως και ο James Bond, ο άνθρωπος που υποδύθηκε σε πέντε 007 ταινίες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τοποθετούμε το αστέρι του δίπλα σε έναν ακόμα διάσημο ηθοποιό που επίσης υποδύθηκε τον James Bond, τον Roger Moore”.

Στην τελετή των αποκαλυπτηρίων του αστεριού θα δώσουν ομιλίες συμπρωταγωνιστές του ηθοποιού, ανάμεσά τους και ο Rami Malek που υποδύεται τον “κακό” στην καινούργια και τελευταία του ταινία ως πράκτορας 007,  No Time To Die.

Να πούμε πως ο Sean Connery που ήταν ο πρώτος ηθοποιός που υποδύθηκε τον Bond το 1963 δεν έχει αστέρι στη Λεωφόρο, μια παράλειψη του θεσμού όπου μαζί με άλλους κορυφαίους καλλιτέχνες που δεν έχουν τιμηθεί με αστέρι, όπως ο Al Pacino, ο Robert Redford και ο Jim Carey.