Ο χορός της Glenn Close στα Oscar είναι το απόλυτο viral

Ο χορός της Glenn Close στα Oscar είναι το απόλυτο viral

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις και επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, ολοκληρώθηκε η 93η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar που φέτος πραγματοποιήθηκε στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό του Λος Αντζελες και όχι στο Dolby Theatre, όπως συνήθως.

Η φετινή τελετή ήταν φυσικά πρωτόγνωρη, καθώς έγινε με αποστάσεις και τήρηση του πρωτόκολλου προστασίας για των κορονοϊό.

Μπορεί στα φετινά Oscar να είχαμε λιγότερους καλεσμένους αλλά η Glenn Close κατάφερε να κάνει τη βραδιά ενδιαφέρουσα, κλέβοντας την παράσταση με τον χορό της.

Συγκεκριμένα η 74χρονη ηθοποιός κατά τη διάρκεια της βραδιάς όταν ο Lil Rey Howery την ρώτησε εάν αναγνωρίζει το τραγούδι που είχε γράψει ο Spike Lee το 1988 “Da Butt” για τους E.U. εκείνη απάντησε:

“Μισό λεπτό, το ξέρω, αυτό είναι το Da But. Ήταν ένα κλασικό τραγούδι από την σπουδαία μπάντα από την Washington Ε.U. Ο Spike Lee το είχε παραγγείλει για την ταινία του School Daze κι έλειψε στους φίλους μου στα Όσκαρ γιατί δεν ήταν υποψήφιο και δεν θα μπορούσε να είχε κερδίσει, το οποίο νομίζω είναι τραγωδία”.

Μάλιστα, η Glenn Close δεν έδειξε μόνο το πόσο καλή μνήμη έχει αλλά όταν ο Howery της ζήτησε να κάνει τον χαρακτηριστικό χορό που έχει συνδεθεί με το τραγούδι, η ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε κάνοντας το κοινό των Oscar να χειροκροτήσει από ενθουσιασμό και κάνοντας την στιγμή την πιο viral των φετινών βραβείων.