Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με αφασία και αποσύρεται από την υποκριτική

LAST-MAN-STANDING-250x250.jpg

Όπως έγινε γνωστό, ο Bruce Willis βάζει τέλος στην υποκριτική του καριέρα για «λόγους υγείας».

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Demi Moore με ανάρτηση της στα social media, ο ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψε η οικογένειά του σε κοινή δήλωση και πρόσθεσε, ότι θα «απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας», συνέχισε η οικογένεια του ηθοποιού, συμπληρώνοντας: «Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον.

Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό», έγραφε η δήλωση που ετοίμασε η σύζυγός του Emma, ​​η πρώην σύζυγός του Demi Moore και όλα τα παιδιά του.

moorewi-1024x637.png

Η αφασία είναι μια πάθηση, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, προφορικά και γραπτά.

Συνήθως εμφανίζεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή τραυματισμό στο κεφάλι. Αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί σταδιακά από έναν βραδέως αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο ή μια ασθένεια που προκαλεί μόνιμη βλάβη (εκφυλιστική).

Ενώ από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση για την κατάσταση της υγείας του αγαπητού ηθοποιού, το Twitter έχει γεμίσει με μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης, προς τον 67χρονο Bruce Willis.