Ο Alex Pina αποκάλυψε πότε θα βγει η τελευταία σεζόν του La Casa de Papel

Ο Alex Pina αποκάλυψε πότε θα βγει η τελευταία σεζόν του La Casa de Papel

Το La Case De Papel είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του που Netflix και όπως φαίνεται τίτλοι τέλους ετοιμάζετε να ρίξει η Ισπανική, που ολοκληρώνεται με το τέλος της 5ης σεζόν.

Συγκεκριμένα τον Ιούλιο ανακοινώθηκε και επίσημα απ’ το Netflix ότι θα υπάρξει και 5ο και τελευταίο μέρος με τους λάτρεις της σειράς να ενθουσιάζονται με τα νέα.

Ενώ τον Αύγουστο του 2020 ξεκίνησαν τα γυρίσματα του La Casa de Papel 5, το οποίο σε μερικούς μήνες θα είναι στις οθόνες μας.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την πρεμιέρα του 4ου κύκλου του La Casa de Papel, που ο Alex Pina έδωσε στους τηλεθεατές του Netflix μια συναρπαστική σεζόν.

Τα τελευταία επεισόδια ήταν γεμάτα ένταση και αγωνία, με την αδρεναλίνη να «χτυπάει κόκκινο» και μας έκανε να κολλήσουμε στις οθόνες μας.

Ο θάνατος της Nairobi, από την άλλη, στοίχισε σε όλους. Ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες του La Casa de Papel σκοτώθηκε από πυρά, κάνοντας τους απανταχού φαν να λυγίσουν και να στεναχωρηθούν για τον χαμό της.

Μπορεί οι τηλεθεατές να περίμεναν πώς και πώς την πρεμιέρα του 5ου και τελευταίου κύκλου του La Casa de Papel, ωστόσο, όπως φαίνεται, θα περιμένουν για πολύ ακόμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Express, ο δημιουργός της σειράς, Alex Pina δήλωσε ότι η νέα σεζόν δεν θα κυκλοφορήσει στο Netflix πριν από τον Σεπτέμβριο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η πρεμιέρα θα γίνει Οκτώβριο, Νοέμβριο ή Δεκέμβριο.

Ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel αναμένεται ότι θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα από το σύνηθες.

Μετά την ανακοίνωση του Netflix για τον νέο κύκλο, ο Alex Pina είχε στείλει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές του La Casa de Papel.

«Περάσαμε έναν χρόνο σχεδόν αναλογιζόμενοι πώς θα διαλύσουμε τη συμμορία. Πώς θα βάλουμε τον “Καθηγητή” στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του “La Casa De Papel”», έγραψε, προσθέτοντας: «Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα, αλλά πρόκειται επίσης για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν».