Νέα μέρα για το “Σ’αγαπάω μεν…αλλά”: Αγαπημένοι ηθοποιοί σε απολαυστικούς guest ρόλους

Νέα μέρα για το "Σ'αγαπάω μεν...αλλά": Αγαπημένοι ηθοποιοί σε απολαυστικούς guest ρόλους

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέα μέρα  

Κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN,
με αγαπημένους ηθοποιούς σε απολαυστικούς guest ρόλους  

Η κωμική σειρά του OPEN «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» αλλάζει μέρα και υποδέχεται αγαπημένους ηθοποιούς σε απολαυστικούς guest ρόλους. Η Μπέσσυ Μάλφα, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Σοφία Πανάγου εισβάλλουν στις ζωές των ηρώων και φέρνουν τα πάνω κάτω.

Η Μπέσσυ Μάλφα υποδύεται την Φιλοθέη, τη συντηρητική μαμά της εκκεντρικής Ρίας, ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης τον  Χρύσανθο, έναν απίθανο μικροπωλητή που δεν δέχεται το όχι και πηγαίνει πόρτα – πόρτα μέχρι να φτάσει τελικά στην πόρτα του Παύλου και της Δάφνης.

Η Σοφία Πανάγου είναι η Νταίζη, η ξαδέρφη Δάφνης, η οποία έχει αποφασίσει να λέει μόνο την αλήθεια, χωρίς να υπολογίζει το κόστος και ο Αργύρης Αγγέλου υποδύεται τον μάλλον αποτυχημένο σύμβουλο γάμου, τον οποίον επισκέπτονται η Δάφνη και ο Παύλος, για να λύσουν τα προβλήματά τους.

Αγαπημένοι ηθοποιοί, σε ανατρεπτικούς ρόλους έρχονται και αναστατώνουν την παρέα του «Σ’ αγαπάω μεν..αλλά», προσφέροντας πολύ γέλιο και πολλές εκπλήξεις.

Δείτε το τρέιλερ:
https://www.tvopen.gr/watch/98956/se28099agapaomenallaapo82f1seneamerasabbatostis2000

Από αυτό το Σάββατο 8 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN, το «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» μας κρατάει την καλύτερη παρέα. 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.