Ναταλία Γερμανού: «Το βήμα της εκπομπής δεν είναι για τα προσωπικά μου, η εκπομπή ανήκει στο κανάλι»

Ναταλία Γερμανού: «Το βήμα της εκπομπής δεν είναι για τα προσωπικά μου, η εκπομπή ανήκει στο κανάλι»

Συνέντευξη στο «Τύπος Tv», παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή της «Καλύτερα δε Γίνεται», στην επιτυχία που κάνει αλλά και στις φετινές αντιπαραθέσεις των παρουσιαστών εξηγώντας πως καταφέρνει η ίδια να μην παίρνει μέρος σε αυτές!

Ένα από τα στοιχεία που κρατώ για εσάς είναι ότι πιστεύετε βαθιά στην έννοια της ομάδας. Είναι από τα μυστικά της επιτυχίας;

Θα έλεγα ότι είναι το μεγάλο μυστικό. Η ομάδα μου είναι οι άνθρωποι που είμαστε όλοι ένας ένας κομμάτια αυτού του πλοίου που σαλπάρει κάθε Σαββατοκύριακο. Σπουδαίο πράγμα η αγάπη κι η χημεία σε μια τηλεοπτική παρέα. Πόσο μάλλον όταν συνεχίζει να αγαπιέται και στα διαφημιστικά διαλείμματα.

Μετά από τόσες επιτυχίες και χρόνια στην μικρή οθόνη, συνεχίζουν να σας γοητεύουν οι πρωτιές στα νούμερα τηλεθέασης;

Με συγκινούν και με τιμούν, θα έλεγα!

Η φετινή σεζόν έχει έντονο το στίγμα των «τσακωμών» κι αντιπαραθέσεων μεταξύ παρουσιαστών. Πώς καταφέρνετε να μην «μπλέκετε» σε αυτές τις ιστορίες παρά το γεγονός ότι πάντα λέτε την γνώμη σας;

Είναι όλα θέμα χαρακτήρα. Δεν θεωρώ ότι το σοβαρότερο πρόβλημα του μέσου Έλληνα είναι αυτή την στιγμή να βλέπει εμάς να τσακωνόμαστε. Αν νευριάσω με κάποιον συνάδελφο, θα τον πάρω τηλέφωνο. Το βήμα της εκπομπής δεν είναι για τα προσωπικά μου. Η εκπομπή ανήκει στο κανάλι.