Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σκοτωθήκαμε και έφυγα από το κανάλι όχι με τον καλύτερο τρόπο»

Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σκοτωθήκαμε και έφυγα από το κανάλι όχι με τον καλύτερο τρόπο»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων απάντησε για το πρόσφατο σχόλιό της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και όσα είχαν γίνει ανάμεσά τους την περίοδο που συνεργάστηκαν.

Παρακολουθείς την αναπαραγωγή των σχολίων σου στα sites;

Θα ήταν ψέμα αν σου έλεγα το αντίθετο. Εξάλλου πολλές φορές με κάνουν tag και mention ή άλλα μου τα στέλνουν.

Οπότε φαντάζομαι πως είδες τι έγινε με εκείνο το σχόλιό σου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ναι, το είδα.

Κάποιοι είπαν ότι τη «χάιδεψες».

Εγώ είπα απλώς την αλήθεια. Διάβασα ότι η Ναταλία έγινε ασπίδα, ότι την υπερασπίστηκε. Παραδέχομαι ότι την υπερασπίστηκα. Θεώρησα ότι ήταν τίμιο να το κάνω. Για να φρεσκάρω όμως κάποιες μνήμες που έχουν ατονήσει, να θυμίσω ότι έχω βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της «Σπίτι μου σπιτάκι μου» δύο ή τρία χρόνια αφότου έφυγα από τον Alpha. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις μας είχαν αποκατασταθεί πολύ νωρίτερα. Ό,τι είχα να πω το είπα στην εκπομπή μου και εννοούσα κάθε λέξη. Δεν σκοπεύω να δώσω άλλη συνέχεια και το θέμα κλείνει σε αυτή μας την κουβέντα. Επειδή διάβασα ότι η Ναταλία θέλει να τα έχει καλά με όλους, θεωρώ ότι αυτό είναι λίγο άδικο. Αν η Ναταλία ήθελε να τα έχει καλά με όλους, θα τα είχε καλά με την Κωνσταντίνα το 2012. Αντιθέτως, τότε ήταν που εγώ συγκρούστηκα και με τη διοίκηση του καναλιού και με την Κωνσταντίνα. Και σκοτωθήκαμε και μανουριάσαμε και έφυγα από το κανάλι – όχι με τον καλύτερο τρόπο. Τότε λοιπόν μου έλεγαν κάποιοι: « Είσαι χαζή; Εσύ θα έπρεπε να είσαι κολλητή και να της κάνεις τα χατίρια». Δεν το έκανα. Αντίθετα, ήμουν κακή, κάκιστη. Συγκρούστηκα και έφυγα. Και ήμουν πάρα πολύ πικραμένη και θυμωμένη και είχα τα νεύρα μου για πολύ καιρό.

Ήταν αυτή η πιο δύσκολη χρονιά σου στην τηλεόραση;

Όχι, έχω περάσει και πιο δύσκολες. Ήταν μια χρονιά με δύσκολες ισορροπίες που ίσως δεν είχα την ωριμότητα να τις χειριστώ. Ο καιρός όμως πέρασε, έλυσα τα θέματά μου με όσους έπρεπε να τα λύσω, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντίνας. Πέρασαν 10 χρόνια, είναι μια καινούρια Κωνσταντίνα και είμαι μια καινούρια Ναταλία. Πρέπει να σταυρώνουμε αυτό το κορίτσι για πάντα; Έφταιγε μόνο εκείνη; Αποκλειστικά;

Και για αυτό σε κατηγόρησαν, γιατί δεν έδωσες ονόματα.

Αλήθεια; Εγώ πρέπει να τα κάνω όλα; Τότε που έπρεπε να είμαι καλή με όλους, δεν ήμουν. Οπότε μη μου λέτε τώρα ότι είμαι καλή με όλους.