Μόλις Χθες: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Μόλις Χθες: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ»
Δευτέρα 22 έως Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 18.45

 Ο Μιχάλης και η Λουίζα βρίσκονται μπροστά σε μία μεγάλη αποκάλυψη,
η Έλενα βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της
και το μυστικό του Σπύρου κινδυνεύει

Καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς «Μόλις Χθες» από τη Δευτέρα 22 έως την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 18.45, στον ΣΚΑΪ. Έρωτες και πάθη που ξαναφουντώνουν, μυστικά που κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια και αποτρόπαιες κινήσεις που βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των ηρώων.

Η νύχτα πάθους Μιχάλη και Λουίζας στην Ιταλία ξυπνάει μνήμες από τον μεγάλο τους έρωτα, με διαφορετικό όμως τρόπο. Ο Μιχάλης τη διεκδικεί ενώ η Λουίζα αισθάνεται ένοχη και τον απομακρύνει. Η Έλενα υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους και τρελαίνεται από τη ζήλεια. Κάνει μία αποτρόπαια κίνηση και βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της για να τον αναγκάσει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Μιχάλης και η Λουίζα επιστρέφουν στην Ελλάδα και συνεχίζουν να ψάχνουν τι συμβαίνει πραγματικά με τον θάνατο του πατέρα της. Η εκταφή του Αλέξανδρου είναι η λύση που θα δώσει τις απαντήσεις που ψάχνουν.

Ο Σπύρος αποκαλύπτει στη Λουίζα ότι ξέρει για το ταξίδι της στην Ιταλία και εκείνη αναγκάζεται να το παραδεχτεί. Όταν μαθαίνει και για την εκταφή, πανικοβάλλεται και κάνει τα αδύνατα δυνατά για την αποτρέψει, προκειμένου να μη βγει στην επιφάνεια το αποτρόπαιο μυστικό του.

Όταν ο Μιχάλης αποκαλύπτει στην Έλενα ότι κοιμήθηκε με τη Λουίζα, η Έλενα γίνεται έξαλλη και τρέχει να βρει τη Λουίζα και να της ζητήσει εξηγήσεις.

Η Μαρία σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Αντώνης πλήρωσε τον ιατροδικαστή για την πλαστή νεκροψία. Το ίδιο σοκ παθαίνει και ο Μιχάλης που τον αντιμετωπίζει πρόσωπο με πρόσωπο για να του δώσει εξηγήσεις. Ο Αντώνης αντιμετωπίζει πολλά μέτωπα, όταν έρχεται σε ρήξη και με τον Ιάσονα αλλά και με τη Δάφνη, που επιμένει να δημοσιεύσει το βιβλίο για τη Σοφία.

Ο Θάνος δεν αντέχει στην προοπτική να χάσει τη Μαρία και της εξομολογείται κάποια συναισθήματά του.

Η Κέλλυ βρίσκει δουλειά στην Αθήνα και αυτό πυροδοτεί μία ακόμη σύγκρουση με τον Στάθη. Αν και ένα απρόσμενο γεγονός θα τη ρίξει στην αγκαλιά του Χρήστου, το χάσμα μεταξύ τους μοιάζει αγεφύρωτο, έτσι αποφασίζει να φύγει από τον Πόρο.

Ο Σταύρος τελειώνει την ιστορία με τη Νόρα, αλλά η Κορίνα, που στο μεταξύ έχει υποψιαστεί κάτι, τον διώχνει.

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Ευγενία Τσαούση (Άννα), Στέφανος Μηλάτος (Ρένος) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ
Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.45

#MolisXthes