Μήνυση στη Lady Gaga για την αποζημίωση στη γυναίκα που της βρήκε τα σκυλιά μετά την κλοπή τους

Μήνυση στη Lady Gaga για την αποζημίωση στη γυναίκα που της βρήκε τα σκυλιά μετά την κλοπή τους

Όπως έγινε γνωστό, η Lady Gaga μηνύθηκε από γυναίκα που καταδικάστηκε σε σχέση με την κλοπή των σκύλων της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian», λόγος της μήνυσης είναι γιατί δεν πήρε ποτέ την αμοιβή που είχε ανακοινώσει η τραγουδίστρια ότι θα έδινε.

Η Jennifer McBride που επέστρεψε τα σκυλιά στη μετά την κλοπή τους, υποστηρίζει ότι Lady Gaga δεν της έδωσε την αμοιβή των 500.000 δολαρίων, άρα αθέτησε τη συμφωνία.

Ωστόσο η ίδια, είχε ήδη συλληφθεί και κατηγορηθεί σε σχέση με την κλοπή των γαλλικών μπουλντόγκ της Lady Gaga τον Φεβρουάριο του 2021.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ryan Fischer που ήταν υπεύθυνος για να βγάζει βόλτα τα σκυλιά της διάσημης τραγουδίστριας, πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Δύο ημέρες μετά, η McBride επέστρεψε τα σκυλιά στην Lady Gaga, με την αστυνομία να σημειώνει ότι φαινόταν να είναι «αμέτοχη και να μην σχετίζεται» με το περιστατικό.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά, η McBride κατηγορήθηκε για αποδοχή κλοπιμαίων και συνέργεια σε απόπειρα δολοφονίας και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια αναστολή!

Ενώ σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε, η McBride υποστηρίζει ότι η Lady Gaga παραβίασε τη συμφωνία για την αμοιβή των 500.000 δολαρίων «χωρίς ερωτήσεις», αφού δεν έδωσε ποτέ τα λεφτά.

Επίσης η McBride ζητά αποζημίωση όχι μικρότερη από 1,5 εκατ. δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για τα νομικά έξοδα και την ψυχική οδύνη που της προκάλεσε όλη αυτή η περιπέτεια.