Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 38:

Η Βέλη ανακοινώνει στον Άγγελο ότι δε θέλει να μάθουν το φύλο του παιδιού και ο Άγγελος θα κάνει τα πάντα για να το μαντέψει…

Ο Άλκης πάει στην Αθήνα, αλλά ένα ατύχημα που παθαίνει στον δρόμο, βγάζει στην φόρα το πιο μεγάλο ψέμα. Το τελευταίο ψέμα…

Ο Ηλίας λείπει και ο ξάδερφός του ο Κώστας απ’ το χωριό καταφθάνει. Η Καίτη φρικάρει με την ομοιότητα των δύο ξαδέρφων, και όλο αυτό αρχίζει να γίνεται ακόμα πιο φρικιαστικό όταν ο Κώστας αρχίζει να «την πέφτει» στη… Μένη!

Η «παροδική» αμνησία της Βούλας αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και ο Μηνάς καλείται να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση ως ο… παππούς της.

Παρασκευή 4 Μαρτίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 39

Guest: Φαίδρα Χατζηκωνσταντή (Πιλάρ)

Η Βέλη μαθαίνει ότι ο Άγγελος είχε γυρίσει κωμικά βίντεο νεότερος και θέλει να τα δει, αλλά ο Άγγελος προσπαθεί να το αποφύγει.

Η Καίτη ετοιμάζει μια έκπληξη για τον Ηλία. Στήνει κολεξιόν νυφικών με την νύφη τους την Πιλάρ… η έκπληξη όμως, όταν αντικρύσει τα νυφικά, θα είναι και δική της.

Μια κουβέντα ανάμεσα στον Μηνά κι έναν καινούριο φίλο, κάνει τη Βούλα να εφαρμόσει μια ιδέα, για να αναθερμάνουν την ερωτική τους ζωή.

Η Σοφία είναι χάλια από τον χωρισμό της με τον Άλκη και συνέχεια λέει πως δεν θέλει πια τη ζωή της. Μπάμπης και Ξένια τα βλέπουν όλα…

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, IX
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών

Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2021-2022

Σενάριο: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Γιάννης Διακάκης, Φώφη Κώττη.
Σκηνοθεσία:  Διονύσης Φερεντίνος.

Παίζουν: Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου, Κλέλια Ρένεση, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Άννη Θεοχάρη, Τόλης Παπαδημητρίου.

Βασισμένο στη σειρά Escenas de Matrimonio των MEDIASET ESPANA & ALBA ADRIATICA (distributed by Mediterraneo)

Παραγωγή: GREEN PIXEL PRODUCTIONS