Μεγάλος θρίαμβος για την Taylor Swift στα μουσικά βραβεία MTV 2022

Μεγάλος θρίαμβος για την Taylor Swift στα μουσικά βραβεία MTV 2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για ακόμα μια χρόνια τα MTV EMAs.

Ενώ την παρουσίαση της η λαμπερή εκδήλωση πού έγινε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Duesseldorf της Γερμανίας, είχαν αναλάβει η Rita Ora και ο σύζυγός της Taika Waititi.

Ωστόσο, η Taylor Swift αναδείχθηκε στη μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, καθώς από τις έξι υποψηφιότητες, κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία.

Συγκεκριμένα κέρδισε στις κατηγορίες για τον Καλύτερο Καλλιτέχνη, τον Καλύτερο Pop Καλλιτέχνη, για το Καλύτερο Βίντεο και τα Καλύτερο Βίντεο Μεγάλου Μήκους με το «All Too Well: The Short Film», αποτελώντας την μεγάλη νικήτρια.

«Ένιωσα ότι έμαθα τόσα πολλά για τον τρόπο με τον οποίο η δημιουργία ταινιών μπορεί να αποτελέσει φυσική προέκταση της αφήγησής μου. Κάποιες φορές σκέφτομαι όλους εκείνους τους τρόπους με τους οποίους αυτό το φιλμ μικρού μήκους και αυτή η στιγμή δεν θα υπήρξαν ποτέ.

Όταν η πρώτη εκδοχή του τραγουδιού κυκλοφόρησε πριν από δέκα χρόνια, δεν ήταν ποτέ single. Δεν επρόκειτο να έχει βίντεο κλιπ, πόσο μάλλον μία ταινία μικρού μήκους», δήλωσε η Taylor Swift παραλαμβάνοντας το βραβείο για το Καλύτερο Βίντεο Μεγάλου Μήκους.