Μεγάλη πρωτιά σεζόν του Ράδιο Αρβύλα στο OPEN

Μεγάλη πρωτιά σεζόν του Ράδιο Αρβύλα στο OPEN

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΣΤΟ OPEN    

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ χάρισε μεγάλες πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης:

  • Η σεζόν έκλεισε στο OPEN με μέσο όρο 21% στα δυναμικά κοινά 18-54,  πάνω από 5 μονάδες διαφορά από το δεύτερο πρόγραμμα.
  • 1.300.000 τηλεθεατές παρακολουθούσαν ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ κατά μέσο όρο έστω και για ένα λεπτό καθημερινά.
  • Καλύτερο επεισόδιο με μέσο όρο 25,9% στα δυναμικά κοινά στις 19/3. Οι δε καλύτερες αποδόσεις σε επιμέρους κοινά ήταν πάνω από 35%.  Τοπ 5 στα 18-54 άνω του 24%.
  • Τέλος οι καταιγιστικές αναρτήσεις του κόσμου, οι αναπαραγωγές του υλικού, τα shares και τα likes στα social media είναι αναρίθμητα σε μια εκπομπή που ο κόσμος έκανε δική του από την πρώτη στιγμή στέλνοντας οικογενειακά fun videos.

Μετά από 93 ζωντανές εκπομπές, σε μια καινούργια ώρα στο prime time του OPEN, καθημερινά απέναντι από έναν δυνατό ανταγωνισμό, το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ κατάφερε από την πρώτη στιγμή να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών φέρνοντας πρωτιές στην ώρα μετάδοσής του κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα.  

Το εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων του Αντώνη Κανάκη και της αγαπημένης παρέας του, πλημμύρισε με σάτιρα και χιούμορ την τηλεόραση σε μια δύσκολη εποχή για όλους και κέρδισε το στοίχημα, κερδίζοντας συγχρόνως καινούργια κοινά. Οι νέοι φίλοι, συνάντησαν τους παλιούς μέσα από το OPEN και η μεγάλη παρέα του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ μοιράστηκε καθημερινά videos, φωτογραφίες, ανέκδοτα που «πάγωσαν το σύμπαν» αλλά και την αγάπη για όλα αυτά που στο τέλος της ημέρας μας φέρνουν όλους κοντά.

Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο, αποχαιρέτησαν και ευχαρίστησαν τους τηλεθεατές για την αγάπη τους, με ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι. Μέχρι να ξαναβρεθούμε.

#eisaiOPEN