Μεγάλη νικητήρια η Zendaya: Η νεότερη ηθοποιός που κερδίζει 2ο βραβείο Emmy και το τρολάρισμα για τον DiCaprio

Μεγάλη νικητήρια η Zendaya: Η νεότερη ηθοποιός που κερδίζει 2ο βραβείο Emmy και το τρολάρισμα για τον DiCaprio

Για 74η χρόνια πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Emmy και απονεμήθηκαν στις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές και στους ηθοποιούς που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.

Ενώ μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Zendaya, η οποία απέσπασε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε δραματική τηλεοπτική σειρά, για την ερμηνεία της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Rue Bennett στη σειρά “Euphoria” του HBO.

«Τιμή της που είναι δίπλα σε απίστευτους ηθοποιούς», είπε η ηθοποιός όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ την Ακαδημία, ευχαριστώ τους φίλους και την οικογένειά μου, μερικοί από τους οποίους είναι εδώ απόψε. Ευχαριστώ τον Sam Levinson που μοιράστηκε την Rue μαζί μου. Ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα, ακόμα και σε στιγμές που δεν πίστευα στον εαυτό μου».

«Η μεγαλύτερη επιθυμία μου για το Euphoria ήταν ότι θα μπορούσε να βοηθήσει να θεραπεύσει τους ανθρώπους και θέλω απλώς να πω ευχαριστώ σε όλους όσους μοιράστηκαν την ιστορία τους μαζί μου. Θέλω να ξέρεις ότι όποιος έχει αγαπήσει μια Ρου ή νιώθει ότι είναι η Ρου, είμαι τόσο ευγνώμων για τις ιστορίες σου και τις κουβαλάω μαζί μου και μαζί της», είπε η Zendaya κλείνοντας.

Να πούμε πως αυτό είναι το δεύτερο βραβείο Emmy για την Zendaya, η οποία επικράτησε των έτερων διεκδικητριών η Jodie Comer και η Sandra O για τη Killing Eve, η Laura Linney για το Ozark,η Melanie Lynskey για το Yellowjackets και η Reese Witherspoon για το The Morning Show.

Έκτος όμως από το το βραβείο Emmy, η Zendaya βρέθηκε στο επίκεντρο και του Kenan Thompson που πιάστηκε από την επικαιρότητα για να πιεί την ατάκα του.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και παρουσιαστής της βραδιάς απευθύνθηκε στην Zendaya για να ρίξει τις βολές του στον DiCaprio

την τρόλαρε τον Leonardo DiCaprio για τον πρόσφατο χωρισμό του από την Camila Marrone.

«Η Zendaya έγινε 26 χρονών την περασμένη εβδομάδα. Χρόνια πολλά. Τα 26 είναι μία περίεργη ηλικία στο Hollywood. Εννοώ ότι είσαι αρκετά νέα για να παίξεις με ένα μαθητή Γυμνασίου, αλλά είσαι πολύ μεγάλη για να βγεις ραντεβού με τον Leonardo DiCaprio», είπε ο Thompson και οι κάμερες “έπιασαν” στην Zendaya.