Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το The Kick-Off Party από τo MadWalk 2023 by Three Cents!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το The Kick-Off Party από τo MadWalk 2023 by Three Cents!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το
The KickOff Party από τo MadWalk 2023 by Three Cents!

Η αντίστροφη μέτρηση για το μοναδικό θεσμό στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα,
τo MadWalk 2023 by Three Cents, ξεκίνησε!

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023
στο TAE KWON DO

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Ξεκίνησε η προπώληση των περιορισμένων εισιτηρίων στο
www.madwalk.gr

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ MEGA

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το MadWalk 2023 by Τhree Cents ξεκίνησε με το εντυπωσιακό KickOff Party, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στο Art Factory, όπου πλήθος κόσμου, αγαπημένοι καλλιτέχνες, Instagramers, Tik Tokers, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και όχι μόνο, απόλαυσαν μοναδικά Three Cents cocktails και διασκέδασαν με πολλή μουσική και dj sets από τους DisplayGrandbois και Natasha Kay.

Κατά τη διάρκεια του The KickOff Party από τo MadWalk 2023 by Three Cents, η hostess της φετινής βραδιάς του μεγάλου θεσμού, Βίκυ Καγιά, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε τους σχεδιαστές και τα fashion brands που θα συμμετέχουν στο φετινό MadWalk 2023 by Three Cents.

Fashion by

Designers: Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti, Dante, Dimitris Petrou, Eleni Kavvada, Nika, Valtadoros, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, Vrettos Vrettakos

Brands: 5226 by Celia Kritharioti, Adidas, Creators Lab by IKEA, MAC Cosmetics, Social Outkast, Pink Woman, XXLOVE

MadWalk 2023 by Three Cents

Η προπώληση των περιορισμένων εισιτηρίων ξεκίνησε μέσω του www.madwalk.gr!

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στο Tae Kwon DoHostess της βραδιάς θα είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία θα παρουσιάσει ξεχωριστά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Και όχι μόνο! Μετά το τέλος του catwalk, τo vibe του MadWalk 2023 by Three Cents θα μεταφερθεί στο πιο fashionable after party, στον ίδιο χώρο, με open bar, απολαυστικά Three Cents cocktails και πολλή μουσική με dj set από τον Αντώνη Δημητριάδη.

Φέτος, το MadWalk 2023 by Three Cents παρουσιάζει τους «The Fashion Heroes», τους δικούς του fashion ambassadors, Άννα Μαρία Βελλή aka amiyiami, Φωτεινή Αριστακεσιάν aka fosbloque, η Δανάη Γεωργαντά aka I Mikri Ollandeza και το μοντέλο Edward Stergiou, οι οποίοι θα συμμετέχουν στα επιμέρους projects που θα ανακοινωθούν σύντομα, στο πλαίσιο του θεσμού.

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική προβολή και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί!

#MadWalk #MadWalk23
#ThreeCents #ToMegaToKalo

www.madwalk.gr
https://www.instagram.com/mad_tv/
https://www.tiktok.com/@madtv
https://www.facebook.com/www.mad.tv/
https://twitter.com/madtv

www.threecents.com
www.facebook.com/ThreeCentsBeverages
www.instagram.com/threecents_official
www.youtube.com/ThreeCents

Μεγάλος Χορηγός του event η THREE CENTS!

Η εταιρεία Three Cents Artisanal Beverages ιδρύθηκε από μια ομάδα bartender που αναζητούσαν άριστα υλικά ανάμιξης για τα cocktail τους. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο προσεκτικά ώστε να προσφέρει στα ποτά το καλύτερο δυνατό άρωμα και την πιο ζωηρή ανθράκωση. Για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται απολύτως φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα. Η προσθήκη του διοξειδίου του άνθρακα γίνεται υπό συνθήκες πολύ υψηλής πίεσης για να διαφυλαχθεί η ανθράκωση και το άρωμα σε βάθος χρόνου. Τα προϊόντα της Three Cents Artisanal Beverages αποτελούν υλικά ανάμιξης ανώτερης ποιότητας, από bartender προς bartender.

Μάθετε περισσότερα στο https://threecents.com/